Προβλήματα με την Τουρκία τέλος. Ο Δένδιας παρέδωσε όλα τα κοιτάσματα Αιγαίου και Αν. Μεσογείου – VIDEO

Με ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ!!! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Δένδια μπροστά στον Τούρκο Πρέσβη! Το ΒΙΝΤΕΟ που δεν έπαιξε κανένα ΚΑΝΑΛΙ

ΤΟ ΚΥΣΕΑ υποθέτουμε, μπορεί άνετα να ασχοληθεί με την… Ουκρανία και την μεταφορά μεταναστών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές επειδή ο ΥΠΕΞ δήλωσε μπροστά στις κάμερες ότι η Ελλάδα, δεν ενδιαφέρεται για τους υδρογονάνθρακες ούτε του Αιγαίου , ούτε της Ανατολικής Μεσογείου, διότι η ΝΔ είναι μία πράσινη κυβέρνηση. Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε έρευνες δήλωσε, διότι θα κάνουμε πράσινη ανάπτυξη.

Έλα όμως που οι Τούρκοι ενδιαφέρονται. Το λογικό είναι να τα βγάλουν όλα αυτοί και να πάρουν όλα τα λεφτά του ελληνικού λαού που η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραχωρεί στους Τούρκους.

Είπε μάλιστα ότι για να πάρουμε λεφτά θα πρέπει να περάσουν 20 χρόνια οπότε δεν αξίζει τον κόπο, θεωρώντας δεδομένο ότι θα έχει επικρατήσει παντού δήθεν η ηλιακή και αιολική ενέργεια. Οι ορίζοντες και τα οράματα της πράσινης κυβέρνησης Μητσοτάκη, δεν ξεπερνούν προφανώς την τετραετία της διοικήσεώς της και χωρίς να ρωτήσει τον ελληνικό λαό παραδίδει τον πλούτο του στους Τούρκους και στις πολυεθνικές με τις οποίες αυτοί θα συνεργαστούν.

Όταν αυτό είχε πρωτοειπωθεί, είπαμε θα είναι HOAX, γιατί ήταν πολύ χοντρό για να είναι αληθινό, αλλά φαίνεται δεν είναι τίποτε χοντρό για αυτή την κυβέρνηση και τον εξοχότατο πρόεδρό της κ. Μητσοτάκη.

O υπουργός λοιπόν Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ενώπιον του Τούρκου πρεσβευτή στο Όσλο, όχι απλά ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ απ΄ τις έρευνες υδρογονανθράκων στο Αιγαίο, αλλά παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη, παρά το γεγονός, όπως είπε, πως παρουσιάζεται ως συντηρητική κυβέρνηση, είναι «ΠΡΑΣΙΝΗ», άρα «ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ», άρα «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ».

Έτσι επιβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνει έρευνες και εξορύξεις υδρογονανθράκων στο Αιγαίο.

Τι κι αν το σύνολο των μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα μετέδωσε με πηχυαίους τίτλους την δήθεν αντιπαράθεση που είχε ο Έλληνας ΥΠΕΞ με τον Τούρκο πρέσβη!!!

Πουθενά δεν μεταδόθηκε η δήλωση για τις έρευνες στο Αιγαίο: «Δεν θέλουμε και δεν θα κάνουμε έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο».

Δείτε την στο el.gr:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί