Το πρώτο πλήγμα των «Πρεσπών»: Οι φόβοι των Ελλήνων επιβεβαιώνονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν αναμενόμενο.
του Νεκτάριου Αρχοντίου

Δυστυχώς όμως, όσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν εντός και εκτός Βουλής να προειδοποιήσουν για τις καταστροφικές συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών, κατηγορήθηκαν ως γραφικοί, ανιστόρητοι και ακροδεξιοί άμυαλοι λαϊκιστές.

Να θυμηθούμε σχετικά:

Δυστυχώς η πρώτη πικρή δικαίωση δεν άργησε να έρθει.

Δείτε την λοιπόν:

Δεν είναι φάρσα, δυστυχώς είναι η πρώτη συνέπεια της Συμφωνίας των Πρεσπών που γίνεται άμεσα αντιληπτή.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην αγγελία παραπάνω, κάποιος Σκοπιανός που πλέον έχει τις ευλογίες της χώρας μας να ονομάζεται Μακεδόνας, υποστηρίζει ότι παραδίδει μαθήματα…«Μακεδονικής» γλώσσας σε Έλληνες.

Όταν ο Ζόραν Ζάεφ είχε μιλήσει για μαθήματα της…«Μακεδονικής» στους Έλληνες, οι υπέρμαχοι των Πρεσπών μιλούσαν για εθνικιστικές κορώνες, λέγοντας ότι τα λέει απλά για να κάνει εφέ.

Δείτε τον:

Προσέξτε επίσης την αναφορά στη μακεδονική μειονότητα και σκεφτείτε τις πρόσφατες ειδήσεις που αναδείξαμε στο el.gr, σχετικά με όσα ζητάει το «Ουράνιο Τόξο»:

Λίγο πριν ανοιχθεί η μεγάλη κερκόπορτα του Σκοπιανού: «Είμαστε μέλη μίας ‘Μακεδονικής’ μειονότητας στην Β.Ελλάδα», ισχυρίζεται το «Ουράνιο Τόξο»

Νέα πρόκληση από το Ουράνιο Τόξο: «Ελλάδα ζήτα συγγνώμη για τα εγκλήματα κατά του “μακεδονικού” λαού»

Δείτε οπωσδήποτε την καταγγελία στο βίντεο παρακάτω και ακούστε τις ανησυχητικές προεκτάσεις που αυτή έχει από τα χείλη εκπαιδευτικών της Θεσσαλονίκης :

Τα συμπεράσματα δικά σας.

(φώτο: Eurokinissi)

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...