• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το μεγάλο πολιτικό σόου γύρω από ένα «διαζύγιο» που δεν συνέβη ποτέ: Αυτοί παραδίδουν σε λίγες ώρες την Μακεδονία – Δείτε όλοι τα βίντεο

Το μεγάλο πολιτικό σόου γύρω από ένα «διαζύγιο» που δεν συνέβη ποτέ: Αυτοί παραδίδουν σε λίγες ώρες την Μακεδονία – Δείτε όλοι τα βίντεο

Η απόλυτη κυβερνητική συγχώνευση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λαμβάνει χώρα την πιο κρίσιμη στιγμή για τα εθνικά θέματα.
του Άρη Δημόπουλου

Η κερκόπορτα που πάει να ανοίξει ορθάνοιχτα στα εθνικά θέματα είναι πλέον θέμα μερικών ωρών.

Η Μακεδονία, η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ Μακεδονία πρόκειται να παραδοθεί στη Νέα Τάξη, η οποία ακόμη και σήμερα με παρέμβαση του Μάθιου Νίμιτς πιέζει ασφυκτικά για να τελειώνει το θέμα μία ώρα αρχύτερα.

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό , αλλά και γενικότερα για τα εθνικά θέματα, τα αναλύσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας:

Θυμηθείτε: Οι Έλληνες ΟΦΕΙΛΑΝ να ξέρουν: Αυτή ήταν η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το Μακεδονικό – Πως θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί πολλά

Δεν θα έπρεπε λοιπόν να υπήρχε καμία απολύτως δικαιολογία τόσο στους Έλληνες ψηφοφόρους όσο και τους πολιτικούς που τυχόν θέλησαν να συνεργαστούν με την «πρώτη φορά αριστερά».

Την κυβέρνηση αυτή τη λοιπόν με μεγάλο πυρήνα της τον ΣΥΡΙΖΑ (145 έδρες) κράτησε όρθια το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Από τότε αχώριστα, τα δύο αυτά κόμματα συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να αλληλοστηρίζονται , όχι μέσω μίας τυπικής συγκυβέρνησης, υπό μία άλλη μορφή, εκείνη της….συγχώνευσης.

Μπορεί λοιπόν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, να αποχώρησε από την κυβέρνηση, ωστόσο μέσω των βουλευτών του παρέχει μία αλά καρτ στήριξη στις δυνάμεις που θέλουν να κυρώσουν την ανθελληνική Συμφωνία των Πρεσπών.

Με απλά λόγια, το κόμμα που δήθεν θα διασφάλιζε την μη διαπραγμάτευση του ονόματος «Μακεδονία» για τα Σκόπια, σήμερα άμεσα ή έμμεσα στηρίζει για άλλη μία φορά την πρώτη φορά αριστερά.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλου, τασσόμενος υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και ουσιαστικά υπέρ της κυβέρνησης (από την οποία υποτίθεται έχουν αποχωρήσει οριστικά οι ΑΝΕΛ).

Για να μην τυχόν…μπερδευτείτε, θυμίζουμε και πάλι πως τα παρακάτω ειπώθηκαν από βουλευτή των ΑΝΕΛ και όχι του ΣΥΡΙΖΑ:

Δείτε και ένα λίγο πιο παλιό βίντεο, τότε που ο Πάνος Καμμένος πράγματι θα μπορούσε να φέρει προ εκπλήξεων την κυβέρνηση Τσίπρα και καν να μην πέσουν οι υπογραφές στις Πρέσπες:

Όλοι οι παρακάτω βουλευτές, που σήμερα προσφέρουν την αλά καρτ στήριξή τους στην κυβέρνηση Τσίπρα, διατράνωναν πως με κανέναν τρόπο δεν θα συνταχθούν στην παράδοση του ονόματος ‘Μακεδονία’.

Στα όρια της πολιτικής παράνοιας ακροβατεί το ζήτημα της Μακεδονίας, αφού ναι μεν πρώην και νυν βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν θέλουν την Συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο στηρίζουν την κυβέρνηση σε μία πιθανή πρόταση μομφής από την αξιωματική αντιπολίτευση!

Αυτό είναι λοιπόν το…«διαζύγιο» που σήμερα μας κοστίζει την Μακεδονία:

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)