• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το είπαν: «Οι μετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό» – Χαμός στην εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Το είπαν: «Οι μετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό» – Χαμός στην εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιες αντιδράσεις: «Είστε εθνικά επικίνδυνοι, παραιτηθείτε» - ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλουμε τους διαδρόμους ανοιχτούς»

Το el.gr, πρώτο αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα «HELIOS», το οποίο έχει ως σκοπό να ενσωματώσει τους μουσουλμάνους «πρόσφυγες και μετανάστες» στην ελληνική κοινωνία.

Τότε λοιπόν, αναρωτηθήκαμε, λαμβάνοντας υπόψη τις τοποθετήσεις κυβερνώντων, αν προωθείται η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού, με το σκεπτικό ότι λόγω της κατάστασης, πολλοί νέοι εγκαταλείπουν την χώρα, ενώ την ίδια ώρα παρατηρείται υπογεννητικότητα.

Πλέον έχουμε την απάντηση από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, η οποία έχει παραδεχθεί από τις μεγαλύτερες αλήθειες, δηλαδή το τέλος της εποχής «είμαι αφεντικό του εαυτού και του μαγαζιού μου», φράση την οποία είχαν ως σημαία τα αριστερά πολιτεύματα ανά τον κόσμο.

Αυτή την φορά στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», η κα Καφαντάρη δήλωσε πως, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, «στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, οι πρόσφυγες θα βοηθήσουν στο δημογραφικό» και εμείς ως Ελλάδα πρέπει να το έχουμε αυτό στην «άκρη του μυαλού μας»!

Με άλλα λόγια, και εδώ οι μουσουλμάνοι «πρόσφυγες και μετανάστες» μπορούν να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, την ώρα που το «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» ακούγεται σε κεντρικά σημεία όλης της χώρας, με τους κατοίκους στα ακριτικά νησιά να μην αντέχουν άλλο και να ξεσηκώνονται!

Η τοποθέτηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παρευρισκόμενων στην εκπομπή με φράσεις όπως «είστε εθνικά επικίνδυνοι», «συνειδητοποιείτε τι λέτε;» και «ε, όχι», με την κα Καφαντάρη να απαντά, παρότι προσπάθησε να τα «μαζέψει», πως «οι διάδρομοι πρέπει να είναι ανοιχτοί».