Το ακούσαμε κι αυτό: «Τα σχολικά βιβλία στα Θράκη διδάσκουν χριστιανική προπαγάνδα και αντιτουρκισμό»!

Και μάλιστα από στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος!

Ο λόγος για τις απίστευτες δηλώσεις του Καμίλ Σιτζάκ Εμίν, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής , σύμφωνα με τις οποίες τα σχολικά δημόσια βιβλία που δίνονται σε δημοτικό και νηπιαγωγεία προάγουν την…χριστιανική προπαγάνδα!

Μέσω μίας ανάρτησης στα social media που , για την ώρα, έχει περάσει στα «ψιλά», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έκρινε πως θα πρέπει να αλλαχτούν εντελώς τα βιβλία στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα «μειονοτικά σχολεία» στην Θράκη.

Η αιτία; Κατά τον ίδιο τα σχολικά βιβλία είναι εκείνα που προωθούν την…προπαγάνδα του χριστιανισμού και τον αντιτουρκισμό (!!), με δέκτες εν τέλει τα παιδιά μουσουλμάνων που φοιτούν σε σχολεία της Θράκης.

Συζητώντας λοιπόν στα social media, το εν λόγω στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε τα εξής απίστευτα:

Κοίτα φίλε μου το θέμα δεν είναι οι πόροι, αλλά η παιδεία. Το ποιος επωφελήθηκε από τους πόρους εμένα δεν με δεσμεύει. Το σημαντικό είναι τα βιβλία των κρατικών σχολείων να μην δοθούν στα μειονοτικά σχολεία.

Τα βιβλία αυτά δεν είναι κατάλληλα για εμάς, διότι ασκούνε και αντιτουρκισμό και χριστιανική προπαγάνδα. 

Οι μαθητές ας πάρουν ότι εκπαίδευση θέλουν στο γυμνάσιο και το λύκειο, αλλά το σημαντικό είναι το νηπιαγωγείο και το δημοτικό. Εμείς τι επιθυμούμε; Παιδί που να ξέρει ελληνικά ή παιδί μορφωμένο; Αυτό είναι το θέμα.

Θέσεις σαν κι αυτές αποτελούν άραγε μέρος των όσων ονειρεύονται πράγματι στο Μαξίμου να «θυσιάσουν» για χάρη της….ελληνοτουρκικής φιλίας; 

Τα σχόλια δικά σας…

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu