• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τίποτα δεν έχει ξεχαστεί- Έτσι απαντούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες: Η ενέργεια που άφησε «άφωνο» τον ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τίποτα δεν έχει ξεχαστεί- Έτσι απαντούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες: Η ενέργεια που άφησε «άφωνο» τον ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τίποτα δεν έχει ξεχαστεί.

Εχθές, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Νάσου Ηλιόπουλου στην Πέλλα και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Ενώ όλα φαινόταν ήρεμα, ξαφνικά ένας άντρας και μια έγκυος γυναίκα, ανέβηκαν στην εξέδρα. Ο άνδρας σήκωσε ψηλά μια Ελληνική σημαία, φωνάζοντάς στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Η σημαία της πατρίδας μου, είναι αυτή κ. Ηλιόπουλε». «Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!».

Να θυμίσουμε, πως ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε αναφέρει στο τελευταίο Athens Pride πως «η σημαία της πατρίδας μου είναι πολύχρωμη». Επίσης ως υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας έλεγε: «θα είναι τιμή μου να τελέσω τον πρώτο γάμο ομοφυλόφιλων».

Τι έγινε μετά στην Ελλάδα της πρώτης φοράς αριστερά: Σύμφωνα με το thestival, o άνδρας προσήχθη από τις αρχές και αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του, αφέθηκε ελεύθερος. Νωρίτερα, κατά τη νέα συνήθεια της διακυβέρνησης της αριστεράς, προσήχθησαν ακόμη τρία άτομα στο κέντρο της πόλης!

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη χειρότερο: Αν και η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι αυτή την ώρα, πατριώτες καταγγέλλουν ξυλοδαρμό ενός μέλους της ομάδας τους, από οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Επομένως, 6 ημέρες πριν τις Εθνικές κάλπες, βλέπουμε να συνεχίζεται η πολιτική των προληπτικών προσαγωγών. Οι Έλληνες είναι οργισμένοι και κουρασμένοι από όλα όσα βλέπουν να συμβαίνουν στη χώρα τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Πράγματα που κάποτε φάνταζαν αδιανόητα, όπως για παράδειγμα να συλλαμβάνει η αστυνομία κάποιον, επειδή κρατά ελληνική σημαία και επειδή φωνάζει «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», πλέον θεωρούνται αυτονόητα.

Οι Έλληνες ζητούν να πάρουν πίσω την πατρίδα τους και μετρούν αντίστροφα για την 7η Ιουλίου, όπου θα βρεθούν στις κάλπες, για να επιλέξουν τι θέλουν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Δείτε παρακάτω την Ελληνική σημαία που ύψωσε ο άνδρας μπροστά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και παρακολουθήστε κατόπιν ένα ενδεικτικό βίντεο σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν στην ομιλία.

https://logospellas.gr/wp-content/uploads/2019/06/shmaia1-660x330.jpg
Πηγή φώτο: logospellas.gr


(φώτο: Eurokinissi)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •