ΤΕΛΟΣ: Για τον Ζάεφ, υπάρχει μόνο η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Στις 30 Σεπτεμβρίου, οι Σκοπιανοί θα κάνουν το δημοψήφισμα, το οποίο θα νομιμοποιήσει στην ουσία την συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Ζάεφ, κάλεσε τον λαό να στηρίξει την συμφωνία των Πρεσπών. Ο Ζάεφ όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμα μια φορά είπε ότι είναι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ. Δεν είπε ούτε βορειομακεδόνας, ούτε κάτι άλλο.

Προφανώς, η Ελλάδα έδωσε τα πάντα στους Σκοπιανούς, χωρίς να πάρει τίποτα ή μάλλον πήρε κάτι….ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ!.

Τι ανήρτησε στο Twitter ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων

Στις 30 Σεπτεμβρίου, ας πάμε για μια ευρωπαϊκή Μακεδονία! Ας ενωθούμε για να επιλέξουμε ένα ασφαλές μέλλον για τον εαυτό μας και τα παιδιά μας. Καλώ τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτήν την εκστρατεία, διότι πρόκειται για μια ιστορική ευκαιρία για τη Μακεδονία.

Ότι και να πούμε είναι λίγο, αφού τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ΠΛΕΟΝ. Η Ελλάδα έχασε ένα τεράστιο κομμάτι της ιστορίας της. Έχασε με λίγα λόγια, την….ψυχή της.

Δεν είναι υπερβολικά αυτά τα λόγια, διότι το κακό θα έχει και συνέχεια. Οι ψευτομακεδόνες θα ζητήσουν εδάφη, οι Αλβανοί μετά θα πουν ότι θέλουν και αυτοί κάποια εδάφη, οι Τούρκοι ήδη διεκδικούν την μισή Ελλάδα.

Έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δεν είναι δυνατόν τα μικρά και αδύναμα Σκόπια, να μας κάνουν ότι θέλουν αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα αυτή την στιγμή. Η ελληνική πλευρά δυστυχώς δεν σκέφτηκε καλά τι είδους συμφωνία υπέγραψε. Ο Ζάεφ δεν τηρεί ούτε καν την συμφωνία που στο κάτω-κάτω τον συμφέρει, ΓΙΑΤΙ θέλει και απαιτεί περισσότερα.

ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ;;;

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu