• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Στο δι@ολο η πατρίδα και η οικογένεια»: Κουκουλοφόροι «χτύπησαν» με αφίσες στο κέντρο της Αθήνας – Στην Θεσσαλονίκη κατέβασαν την Ελληνική Σημαία (ΒΙΝΤΕΟ)

«Στο δι@ολο η πατρίδα και η οικογένεια»: Κουκουλοφόροι «χτύπησαν» με αφίσες στο κέντρο της Αθήνας – Στην Θεσσαλονίκη κατέβασαν την Ελληνική Σημαία (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως πάνω έτσι και κάτω!
του Κίμωνα Χαραλάμπους

Την ώρα που η κυβέρνηση στην Ελλάδα επιζητά να απαλείψει τον Χριστό από το Σύνταγμα και αφελληνίζει τα βιβλία ιστορίας, στην βάση της κοινωνίας, κουκουλοφόροι και αριστεριστές «χτυπούν» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλούν οι δύο αφίσες με τα υβριστικά συνθήματα που βρίσκονται κολλημένες απέναντι ακριβώς από τον Ιερό Ναό των Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο, στην καρδιά της Αθήνας.

Εδώ και μία εβδομάδα, οι δύο αφίσες που προσβάλλουν την πατρίδα μας, το θεσμό της οικογένειας και τα θεία  βρίσκονται κολλημένες στην τζαμαρία ενός άδειου καταστήματος,  λίγα μόλις μέτρα από το εκκλησάκι των Αγίων  Ασωμάτων στο Θησείο.

Συγκεκριμένα γράφουν: «Στο δι@ολο η πατρίδα και η οικογένεια», ενώ προσβάλλουν και το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων.

Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τις αφαιρέσει.

Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, τα νεαρά άτομα ήταν καλά οργανωμένα. Έφθασαν βράδυ… χρησιμοποίησαν σκάλα και κόλλα για να τοποθετήσουν τις αφίσες με τα υβριστικά συνθήματα απέναντι από την εκκλησία.

Όπως καταμαρτυρούν οι κάτοικοι της περιοχής, κάθε μέρα, μόλις πέσει το σκοτάδι (η καλύτερη ώρα των σκοταδιστών) η πλατεία φιλοξενεί κάθε καρυδιάς καρύδι!

Δείτε:

Παράλληλα στην Θεσσαλονίκη, «αναρχικοί» κατέβασαν την ελληνική σημαία την οδό Αγγελάκη στο κέντρο, επίσης, της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Typosthes, η πορεία τους ξεκίνησε από την Καμάρα και έφτασε στη νότια πύλη της ΔΕΘ όπου και συνάντησε φραγμό των ΜΑΤ, με στόχο να μην φτάσει στο Βελλίδειο. Έπειτα οι διαδηλωτές κινήθηκαν μέσω της οδού Αγγελάκη προς τη Βόρεια πύλη της ΔΕΘ, όταν και ομάδα αντιεξουσιαστών κατέβασε την ελληνική και την ευρωπαϊκή σημαία από το δημοτικό κτίριο που βρίσκεται στο σημείο.

Κατά τα φαινόμενα η κυβέρνηση ξηλώνει την χώρα την μέρα και οι κουκουλοφόροι καίνε τις κλωστές την νύχτα!