• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σοβαρό περιστατικό στην Θεσσαλονίκη: Αλλοδαποί ακινητοποίησαν αμαξοστοιχία – Τι μας περιμένει!

Σοβαρό περιστατικό στην Θεσσαλονίκη: Αλλοδαποί ακινητοποίησαν αμαξοστοιχία – Τι μας περιμένει!

Η ανομία ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα. Έχουμε 2019 και όμως βλέπουμε να συμβαίνουν πράγματα, που μας θυμίζουν παλιές αλλά κακές εποχές. Ασφάλεια δεν υπάρχει και το χειρότερο είναι, ότι πλέον μικροί αλλά και μεγάλοι, έχουν αγανακτήσει.

Πάμε να δούμε το περιστατικό που πραγματικά μας συγκλονίζει

Αλλοδαποί εισέβαλαν στην κυριολεξία σε αμαξοστοιχία η οποία είχε προορισμό την Ειδομένη. Κατευθυνόταν δηλαδή, στα σύνορα με τα Σκόπια. Ο μηχανοδηγός ακινητοποίησε το τρένο και φυσικά ειδοποίησε την αστυνομία. Το τρένο σταμάτησε λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί, ότι «μιλάμε» για μια αμαξοστοιχία εμπορική, στην οποία «μπούκαραν» με το έτσι θέλω δεκάδες αλλοδαποί. Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο (στην Βιομηχανική ζώνη της Θεσσαλονίκης, στην Σίνδο) λίγο μετά τις 19.00 το βράδυ (εχθές).

Οι αλλοδαποί εξαφανίστηκαν μόλις είδαν την αστυνομία και η αμαξοστοιχία συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό της.

Το παραπάνω περιστατικό, δεν χρειάζεται να πούμε ότι είναι και σοβαρό αλλά και επικίνδυνο. Η είδηση από μόνη της χωρίς να την αναλύσουμε παραπάνω, μας δείχνει κάτι πολύ απλό:

Η Ελλάδα του 2019, δεν μας θυμίζει την Ελλάδα του 2014. Μιλάμε για μια διαφορά χαοτική, στην κυριολεξία. Φαινόμενα του τύπου (εισβάλλω σε αμαξοστοιχία) δεν υπήρχαν.

Τα συμπεράσματα δικά σας

Photo:eurokinissi