• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σοκαρίστικη ανάρτηση πασίγνωστου αθλητικογράφου για τους Έλληνες της Αμερικής

Σοκαρίστικη ανάρτηση πασίγνωστου αθλητικογράφου για τους Έλληνες της Αμερικής

Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια απαράδεκτη ανάρτηση γνωστού αθλητικογράφου, με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η εισβολή στο Καπιτώλιο σχολίασε στο twitter: «Να σημειωθεί εδώ ότι χάρη στον πάνσοφο Κούλη πολλοί από τους φασίστες τραμπούκους της Ουάσιγκτον έχουν δικαίωμα ψήφου στις ελληνικές εκλογές».

Δείτε την ανάρτηση από το thestival:


Για την ανάρτηση μίλησε στο thestival ο διευθυντής του Hellas FM της Νέας Υόρκης, Δημήτρης Φιλιππίδης.

«Κάποιος μπορεί να έχει την οποιαδήποτε άποψη για οποιοδήποτε θέμα. Πολιτικό, αθλητικό, κοινωνικό. Αυτό όμως που είναι απαράδεκτο, είναι ένας δημοσιογράφος που υβρίζει και προκαλεί, για να κερδίσει μερικά κλικ και να κερδίσει μερικούς παραπάνω αναγνώστες, καθώς φαντάζομαι τα κείμενα του πλέον δεν έλκουν. Το να μιλήσει κάποιος για την ομογένεια με τον κατάπτυστο αυτόν τρόπο, αποδεικνύει πολύ απλά το ότι είναι ανιστόρητος, αγνοώντας είτε από ημιμάθεια, είτε από πρόθεση την διαρκή προσφορά του απόδημου Ελληνισμού στην πατρίδα. Ένας δημοσιογράφος που ταυτίζει την ομογένεια με τα επεισόδια στην Ουάσιγκτον και επιτίθεται στο δικαίωμα της ψήφου των αποδήμων! Προφανώς το κάνει για κομματικούς λόγους και ιδεολογικές αγκυλώσεις καθώς ξέρει ότι οι Έλληνες που ζουν εκτός Ελλάδος, δακρύζουν ακόμα στον Εθνικό ύμνο και την σημαία, αξίες άγνωστες στον «γκουρού» της αθλητικής δημοσιογραφίας. Ο κ. ……….. μπορεί να είναι κακός, μέτριος ή καλός δημοσιογράφος αλλά σίγουρα είναι εξαιρετικός στο προπαγανδίζειν και στην στράτευση του στο πλευρό της αριστερής εθνομηδενιστικής προπαγάνδας! Είναι άθλιο να μιλάει για φασίστες κάποιος αποδεικνύοντας με τον τρόπο του ότι ο ίδιος είναι περισσότερο φασίστας! Όπως φασιστικός είναι ο διαχωρισμός σε Έλληνες εξωτερικού και εσωτερικού» σχολίασε ο κ. Φιλιππίδης.