ΣΟΚ: Ποιοι λένε, ότι είναι παράνομη η τοποθέτηση Σταυρών!!!

Οι αλληλέγγυοι της Λέσβου, έστειλαν μια επιστολή προς τον Δήμαρχο Λέσβου και στον Λιμενάρχη Μυτιλήνης, η οποία είναι πραγματικά εξοργιστική.

Διαβάστε την επιστολή

Κύριε Δήμαρχε Λέσβου
Κύριε Λιμενάρχη Μυτιλήνης

Προ ημερών άγνωστοι τοποθέτησαν στη θέση Απελή Μυτιλήνης επί του αιγιαλού τσιμεντένιο σταυρό μεγάλου μεγέθους ώστε με τον τρόπο αυτόν να αποτρέπονται αλλόθρησκοι ( προφανώς πρόσφυγες και μετανάστες ) να προσέρχονται για κολύμβηση.

Η πράξη αυτή είναι παράνομη , αντιαισθητική ( θυμίζει τάφο ) αλλά κυρίως προσβλητική για το σύμβολο του χριστιανισμού , σύμβολο αγάπης και θυσίας και όχι ρατσισμού και μισαλλοδοξίας.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας ώστε να αποκατασταθεί η αυθαιρεσία και η ακαταλληλότητα ύπαρξης θρησκευτικού συμβόλου σε χώρο λουομένων και η μετατροπή του σε εργαλείο επίδοξων σταυροφόρων.

Για το Δ.Σ. της Συνύπαρξης
Ήβα Βουγιούκα-Φράγκου
Πρόεδρος

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς, το ότι μέσα στην ίδια μας την χώρα, κάποιοι θεωρούν ότι δεν πρέπει να τοποθετούνται Σταυροί στην ουσία, ώστε να μην νευριάζουν οι… αλλόθρησκοι ή το ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε αποθήκη ψυχών;

Έχουμε φτάσει σε ένα πάρα πολύ άσχημο σημείο δυστυχώς. Η Ελλάδα που γνωρίζαμε, δεν υπάρχει τώρα πια και κάποιοι επιμένουν να λένε, ότι όλα είναι…..ΚΑΛΑ!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu