• Αρχική
  • Άρθρα
  • MIND CONTROL
  • Πρώτα «ακροδεξιοί», μετά «ρωσόφιλοι» – Το «ύπουλο» παιχνίδι κατά των Ελλήνων και ποιοι θα σπεύσουν να το εκμεταλλευτούν

Πρώτα «ακροδεξιοί», μετά «ρωσόφιλοι» – Το «ύπουλο» παιχνίδι κατά των Ελλήνων και ποιοι θα σπεύσουν να το εκμεταλλευτούν

Ο αντιρωσικός άξονας Αθήνας-Σκοπίων

Οι χθεσινές καταγγελίες του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ για ρωσόφιλους Έλληνες, που επηρεάζουν δήθεν τις εξελίξεις στα Σκόπια εις βάρος της εισόδου του προτεκτοράτου των παγκοσμιοποιητών στο ΝΑΤΟ, έρχονται να προστεθούν στην πρόσφατη απέλαση Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα για υποτιθέμενες παράνομες ενέργειες κατά της εθνικής ασφάλειας.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ο Ζάεφ κατήγγειλε πως η κυβέρνησή του έλαβε πολλαπλές αναφορές ότι Έλληνες επιχειρηματίες που διάκεινται ευνοϊκά προς τις ρωσικές θέσεις κατέβαλαν σε πολίτες της ΠΓΔΜ ποσά από 13.000 δολάρια έως 21.000 δολάρια για να διαπράξουν βίαιες ενέργειες ενόψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος.

Αξιοσημείωτο είναι πως σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ είχε προλειάνει το έδαφος, μιλώντας για πιθανή ανάμειξη της Ρωσίας στην διαδικασία. «Ίσως γίνουμε στόχος για τη Ρωσία, δεν ξέρω αλλά οι πολίτες μας σε ποσοστό άνω του 80% είναι υπέρ του ΝΑΤΟ, η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση είναι υπέρ του ΝΑΤΟ».

Είναι εμφανές ότι ο Ζάεφ θέλει ΝΑΤΟ.

Η Αθήνα, από την πλευρά της, διατηρούσε μία ετεροβαρή ισορροπία στις σχέσεις της με την Δύση και την Ρωσία. Αυτή η ισορροπία ανατρέπεται από την Αριστερά και οι ελληνορωσικές σχέσεις διολισθαίνουν στην οδό της σύγκρουσης.

Ταυτόχρονα λοιπόν Ελλάδα και Σκόπια δημιουργούν αντιρωσικό άξονα στα Βαλκάνια.

Τυχαίο;

Σε σχέση μάλιστα με τα συλλαλητήρια, στην αρχή όσοι Έλληνες κατέβαιναν να διαδηλώσουν ονομάστηκαν ακροδεξιοί, ενώ τώρα ονομάζονται ρωσόφιλοι  που χρηματίζονται για να βγουν στους δρόμους.

Και κάτι τελευταίο: Λέτε να βγουν ξανά δυναμικά δήθεν «ρωσόφιλοι» «πατριώτες» πολιτικοί για να αξιοποιήσουν τον τελευταίο ντόρο που δημιουργείται με την Ρωσία και το Σκοπιανό προς άγραν ψήφων;

Από πού θα κόψουν ψήφους; Ποιος θα ευνοηθεί;

Τροφή για σκέψη!

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu