Πουλάνε τα πάντα! Οι Αλβανοί μιλάνε για αλλαγή συνόρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες δηλώσεις που ενδεχομένως προαναγγέλλουν νέες εθνικές υποχωρήσεις από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Σε ομιλία του σε think-tank, ο επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής και Διεύρυνσης της ΕΕ Γιοχάνες Χαν, παρουσία μάλιστα του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων, αναφέρθηκε στη διευθέτηση του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων και μίλησε και για την προετοιμαζόμενη συμφωνία Αθηνών-Τιράνων.

«Εάν υπάρξει συμφωνία Ελλάδας-Αλβανίας, γιατί εκεί πρόκειται για αναδιάρθρωση συνόρων και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και κρίσιμο για τους πολίτες» είπε ο Γιοχάνες Χαν!

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία πάρα πολύ σοβαρή και επικίνδυνη δήλωση που αφορά άμεσα τη χώρα μας σε άλλο ένα εθνικό θέμα που έχει αναλάβει με…εκπληκτικό ζήλο η ελληνική κυβέρνηση.

Δείτε εδώ την απίστευτη δήλωση του Ευρωπαίου Επιτρόπου, που έρχεται μόλις 3 βδομάδες μετά την επίσημη παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» στα Σκόπια μέσω της συμφωνίας των Πρεσπών.

Άραγε ποια είναι η επόμενη «πληγή» που μας περιμένει;

Μετά το σάλος, διαψεύδει η Κομισιόν

Ο επίτροπος Χαν σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκε σε «αλλαγή συνόρων» Ελλάδας- Αλβανίας, επισήμανε σήμερα από τις Βρυξέλλες εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κληθείς να διευκρινίσει σχετικές με το θέμα δηλώσεις του αρμόδιου για τη διεύρυνση επιτρόπου στο Λονδίνο.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο επίτροπος υπογραμμίζοντας την ανάγκη επίλυσης όλων των ανοικτών διμερών ζητημάτων πριν από οποιαδήποτε μελλοντική διεύρυνση της ΕΕ, έκανε αναφορά στις συνεχιζόμενες ελληνοαλβανικές συζητήσεις για την αποκλειστική οικονομική ζώνη, η οποία φυσικά μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο στη βάση μιας αμοιβαία αποδεκτής συμφωνίας.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu