• Αρχική
  • Άρθρα
  • Που φτάσαμε: Πληροφορίες ότι το Α.Τ Εξαρχείων, δέχτηκε επίθεση – Δεν έγιναν προσαγωγές!

Που φτάσαμε: Πληροφορίες ότι το Α.Τ Εξαρχείων, δέχτηκε επίθεση – Δεν έγιναν προσαγωγές!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στον τύπο, το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, δέχτηκε επίθεση.

20 άγνωστοι, έριξαν βόμβες μολότοφ στο Α.Τ, εχθές το βράδυ. Οι δράστες της επίθεσης, κατευθύνθηκαν στην οδό Καλλιδρομίου, μετά από το πέρας της πορείας που έγινε, υπέρ του κ.Κουφοντίνα. Αυτό έγινε επειδή οι αρχές, δεν δίνουν άδεια στον καταδικασθέντα τρομοκράτη.

Η αστυνομία κυνήγησε τους δράστες, αλλά δεν έπιασε κανέναν. Δεν έγιναν δηλαδή, προσαγωγές.

Ύποπτο το παραπάνω συμβάν: Οι δράστες είχαν εισχωρήσει στην πορεία που έγινε υπέρ του κ.Κουφοντίνα ή όχι; Το χρονικό της επίθεσης, «λέει» πολλά από μόνο του.

Επίσης τι μπορεί να πει κανείς: Τα Εξάρχεια είναι το κέντρο της ανομίας. Που ακούστηκε ξανά στον Δυτικό κόσμο, ομάδες να ρίχνουν βόμβες μολότοφ, σε Αστυνομικό Τμήμα.

Αν η αστυνομία χρειάζεται προστασία, τότε οι πολίτες τι χρειάζονται; Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγάζει κανείς.

Πως θα επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες;
Με ποιο τρόπο θα απομονωθούν αυτά τα φαινόμενα;

Η ανομία βασιλεύει στα Εξάρχεια. Το παραπάνω περιστατικό δεν είναι μοναδικό. Ελπίζουμε ότι θα είναι το τελευταίο αλλά μάλλον είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει οι κατάλληλες κινήσεις. Δεν έχουν δοθεί οι εντολές που πρέπει.

Ανομία στο κέντρο της Αθήνας; Εύκολα μπορεί να λυθεί το θέμα, αρκεί να υπάρξει πολιτική βούληση. Τα πράγματα που συμβαίνουν τα τελευταία 5 χρόνια, είναι πραγματικά τραγικά!

Με πληροφορίες από τα parapolitika
Photo:eurokinissi