ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ για να μπουν στην Βουλή σχεδιάζουν ψευδομακεδόνες και Τούρκοι – Συνάντηση στην «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»! Δείτε ΦΩΤΟ

Αρχίζουν όργανα...

Για συνάντηση της ψέυδο-«μακεδονικής» με την λεγόμενη «τουρκική» κοινότητα, στην Μακεδονία του Αιγαίου (δηλαδή την Ελλάδα), κάνει λόγο δημοσίευμα ιστοσελίδας των Σκοπιανών, προαναγγέλλοντας και άλλες επαφές για «το καλό της χώρας» με το βλέμμα στην δημιουργία κοινής πολιτικής οντότητας.

Η πρόεδρος των τουρκοφρόνων στην Θράκη, Τσιντέμ Ασάφογλου, (σ.σ. πρόεδρος του κόμματος DEB) συναντήθηκε (βλ. φωτογραφία) με τους εκπροσώπους της ψεύδο-«μακεδονικής» μειονότητας Ευγενία Νατσουλίδου και τον αρχιμανδρίτη Νικόδημο Τσαρκνιά, τους ιδρυτές της (σ.σ. οργάνωσης) “Κρίστε Μισίρκοφ”, που προπαγανδίζει «μακεδονισμό» στην περιοχή της Έδεσσας.

Όπως μεταδίδουν τα σκοπιανά ΜΜΕ:

«Στην συνάντηση, που διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα των δύο μειονοτήτων, καθώς και η μελλοντική συνεργασία και έργο τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της μακεδονικής μειονότητας στην Μακεδονία του Αιγαίου που μας υποδέχτηκαν ως καλεσμένους και να ενημερώσουμε το κοινό ότι οι επαφές μας θα συνεχιστούν, δεδομένου ότι σε μια πολυπολιτισμική χώρα διαφορετικών εθνοτήτων, εκτιμώνται για το καλό της χώρας καθώς θα φέρουν πλούτο και δημοκρατία, κοινωνική ισότητα, με κάθε έννοια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τουρκική μειονότητα» καταλήγει στο δημοσίευμά της σκοπιανή ιστοσελίδα.

Επιθυμία των δύο πλευρών είναι να συνεργαστούν στις επόμενες εθνικές εκλογές κατεβάζοντας κοινό ψηφοδέλτιο, με στόχο να υπερβούν το όριο του 3% πανελλαδικά και να περάσουν το κατώφλι της Βουλής.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί