Menu

Ποιος πραγματικά φταίει για το ξεπούλημα της Μακεδονίας; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Α.Τσίπρας και ο Ν.Κοτζιάς με τη στήριξη του Π.Καμμένου έβαλαν τις υπογραφές στις Πρέσπες για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.
του Νεκτάριου Αρχοντίου

Ωστόσο δεν θα είχαμε φτάσει μέχρι εκεί, ΕΑΝ ο «σοφός» Ελληνικός λαός, δεν επέλεγε να στηρίξει όχι μια, αλλά τρεις φορές, ένα κόμμα που είχε εξ αρχής γνωστοποιήσει τις θέσεις του στα εθνικά θέματα και κυρίως στο Σκοπιανό.

Πολλοί, ακόμα και σε τηλεοπτικά πάνελ, επαναλαμβάνουν συνεχώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε αναφερθεί στο Σκοπιανό προεκλογικά. Κάνουν λάθος.

Για να θυμηθούμε:

Το επανέλαβε πολλάκις και αφού βγήκε:

Πλην τούτου, γνωστές ήταν επίσης οι θέσεις του Α.Tσίπρα, όσον αφορά τα θρησκευτικά θέματα.

Κι όμως εντούτοις, η πλειοψηφία των Ελλήνων επέλεξε το χρήμα που τους έταξε προεκλογικά και τις όμορφες απατηλές υποσχέσεις για άμεσο σκίσιμο των μνημονίων, νταούλια και «Go Back Madame Μέρκελ», αδιαφορώντας για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα εθνικά και θρησκευτικά θέματα.

Αυτό πληρώνουμε τώρα και δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, εκείνοι δηλαδή που δεν πιάστηκαν κορόιδα και έκαναν τη λογική επιλογή. Και η λογική επιλογή, αφού ιδανικό κόμμα δεν υπάρχει, είναι η στήριξη του λιγότερου κακού με τα δεδομένα που κάθε φορά υπάρχουν επάνω στο τραπέζι.

Έτσι πολλοί, μπορεί να μην ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τον στήριξαν έμμεσα επιλέγοντας κάποιο μικρό κόμμα, όπως για παράδειγμα τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι έφτασαν να συγκυβερνήσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και να πουλήσουν εν τέλει, από κοινού τη Μακεδονία μας.

Ακόμα και σήμερα όμως, σε καθημερινές συζητήσεις αλλά και σε δημοσκοπήσεις, βλέπουμε ότι πολλοί θα ξαναψήφιζαν με άνεση τον ΣΥΡΙΖΑ, αν τους έδινε κάποιο επίδομα ή φυσικά αν εκπλήρωνε το μεγάλο τους όνειρο, να τους διορίσει στο δημόσιο.

Αυτό δείχνει ότι δυστυχώς μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων, δεν ενδιαφέρονται για τα εθνικά θέματα, ούτε για την Ελληνορθοδοξία μας, ούτε για τους παράνομους μετανάστες που κατά χιλιάδες έχουν περάσει και περνούν στη χώρα μας. Ενδιαφέρονται μόνο για τα λεφτά. Μολυσμένοι από τη νοοτροπία
της αριστεράς, θέλουν είτε να διοριστούν στο δημόσιο, είτε απλά να παίρνουν επιδόματα και να κάθονται άνεργοι, αντί να επιδιώκουν να δουλεύουν και να είναι ανεξάρτητοι, όσο τουλάχιστον αυτό είναι ακόμη εφικτό.

Η παρακάτω δημοσκόπηση της PULSE δείχνει την «πικρή» αλήθεια:

Πηγή φώτο: PULSE/ΣΚΑΪ

Συμπέρασμα: Οι σύγχρονοι ραγιάδες για λίγο χρήμα ή ένα διορισμό στο δημόσιο, δέχονται να έρθει οτιδήποτε ανθελληνικό και αντίχριστο στη χώρα μας. Αυτοί είναι οι απόλυτα υπαίτιοι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και τα όσα δεινά έφεραν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δυστυχώς, δεν σκέφτονται ούτε πατρίδα, ούτε Χριστό, αλλιώς, δεν θα μας κυβερνούσε ένα άθεο κόμμα που ασκεί εθνομηδενιστική πολιτική.

Στις επόμενες εκλογές, θα δοθεί όπως όλα δείχνουν, μια ευκαιρία να σταματήσουμε αυτήν την κατρακύλα και να βγούμε από το βούρκο της αριστεράς, για να μη ζήσουμε χειρότερες μέρες από αυτές που ήδη ζούμε.

Τι θα επιλέξει όμως ο «σοφός» Ελληνικός λαός, όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή
;

Τα σχόλια δικά σας.

(Πηγή αρχικής φωτογραφίας: Eurokinissi)

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...