ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έτσι υποβαθμίζουν την Γενοκτονία των Ποντίων στην Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Με τις ευλογίες του Δήμου Θεσσαλονίκης

Από όλες τις ημερομηνίες, μέρος της LGBTQ κοινότητας σε συνεννόηση, λογικά, με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, επέλεξαν για εκδηλώσεις την ημέρα, η οποία συμπίπτει με την Ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 2ου Αυτοοργανωμένου Thessaloniki Pride, η κεντρική εκδήλωση με θέμα «Χτυπάνε Έναν, Απαντάμε Όλες: Ενάντια στη Ρητορική Μίσους Εθνικιστών, Σεξιστών, Ρατσιστών» θα διεξαχθεί στο Κοινωνικό Κέντρο/Στέκι Μεταναστ(ρι)ών την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 20:00 το βράδυ. Οι εισηγήσεις θα γίνουν από το RADical Pride, το Patras Pride και την Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό».

H  προσυγκέντρωση για την Πολύχρωμη Πορεία του Σαββάτου 19 Μαΐου θα ξεκινήσει στις 13:30 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου, με body painting και δρώμενα.

Την Ημέρα Μνήμης δηλαδή της Γενοκτονίας, όπου σύσσωμες οι Ποντιακές Ενώσεις θέλουν να στείλουν μήνυμα στην Τουρκία.

Παράλληλα, επίσης… «συμπωματικά», το τριήμερο 18-20 Μαΐου, η Τουρκία θα παρουσιάσει στην Θεσσαλονίκη, επίσης με τις «ευλογίες» του Δήμου, το «Ετος Τροίας 2018», στο οποίο καπηλεύεται την ελληνική ιστορία η Τουρκία και την παρουσιάζει για δική της μέσα στην ελεύθερη Ελλάδα (διαβάστε ΕΔΩ).

Άρα, την ώρα που ο Ελληνισμός της Θεσσαλονίκης θα τιμά την θυσία των εθνομαρτύρων του Πόντου, θα εξελίσσονται εκδηλώσεις των ομοφυλόφιλων και των Τούρκων.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu