• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ
  • Απίστευτη παραδοχή Σγουρίδη. Στη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ, για το όνομα της Μακεδονίας, συζητήθηκαν και τα οικονομικά ανταλλάγματα προς την χώρα- (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη παραδοχή Σγουρίδη. Στη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ, για το όνομα της Μακεδονίας, συζητήθηκαν και τα οικονομικά ανταλλάγματα προς την χώρα- (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες μιας καλής απόφασης για την Ελλάδα στο Eurogroup της Πέμπτης, υποστηρίζει το διεθνές πρακτορείο Reuters, συνδέοντας ξεκάθαρα το Σκοπιανό με την οικονομία.

Με άλλα λόγια η κυβέρνηση της χώρας παρέδωσε το όνομα, προκειμένου οι δανειστές να διαφημίζουν την οικονομική κατάσταση της χώρας ως «σταθερή«, την ώρα που όλα καταρρέουν λόγω υπερφορολόγησης.

«Η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε στην ονομασία Βόρεια Μακεδονία δίνοντας τέλος σε μία διαμάχη 27 ετών. Τώρα υπάρχει η ελπίδα πως με τη στάση αυτή θα κερδίσει πιο ευνοϊκή υποδοχή, όταν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης συναντηθούν την Πέμπτη για να χαράξουν την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα» αναφέρει το πρακτορείο.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, σε επιβεβαίωση των όσων είπε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, σχεδόν παραδέχθηκε ότι μπήκαν στο ζύγι, προκειμένου να πειστούν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, ανταλλάγματα με βάση την διευθέτηση του χρέους.

«Έγιναν κάποιες συζητήσεις και μπήκαν όλα στη ζυγαριά» στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, ανέφερε χαρακτηριστικά, ερωτηθείς σχετικά με την τοποθέτηση του Δημήτρη Καμμένου ότι η συμφωνία με την ΠΓΔΜ είχε οικονομικά ανταλλάγματα για την χώρα.

«Συζητήθηκαν παράλληλα, όλα τα θέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ακούστε μετά το 11.00 που στην αρχή μιλάει για συζήτηση σε «πηγαδάκι» και του λέει ο δημοσιογράφος, τι πηγαδάκι έξη άτομα είστε, και μετά δέχθηκε ότι το μόΑΝΕΛνο που δεν συζητήθηκε ήταν η πρόταση μομφής στον Κοτζιά, και όλα τα άλλα τα ζύγισαν και τα αξιολόγησαν.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu