«Παλιά έλεγαν ότι Τούρκοι έβαζαν φωτιές στην Ελλάδα»! Τι συνέβη χθες στην Αθήνα; vid

«Δεν θέλω να είμαι συνωμοσιολόγος, ΑΛΛΑ...».

Μεγάλο μυστήριο, αλλά και ανησυχία καλύπτει την υπόθεση του Τούρκου υπηκόου που επιχείρησε να κάψει βουνό γύρω από την Αθήνα!

Και μάλιστα σε μία πολύ ευαίσθητη περιοχή, γύρω από την οποία υπάρχουν μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις , στρατόπεδο και εθνική οδός!

Χθες ο Τούρκος που δηλώνει καθηγητής στο επάγγελμα και πως είναι 33 ετών, συνελήφθη επ΄αυτοφώρω να επιχειρεί να βάλει φωτιά στο όρος Αιγάλεω, στη δυτική είσοδο της Αθήνας.

Σήμερα πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ως υπαίτιος πρόκλησης εκ προθέσεως εμπρησμών και κατ’ εξακολούθηση σε αγροτοδασικές εκτάσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω.

Τι έγραψε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας:

«Τρεις φορές αυτό τον μήνα εκδηλώθηκαν πυρκαγιές στο όρος Αιγάλεω. Και τις τρεις οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν τη φωτιά πριν επεκταθεί. Σήμερα όμως συνελήφθη ο υπαίτιος εμπρηστής, Τούρκος υπήκοος, που ομολόγησε την εγκληματική του πράξη. Θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη βάσει του νέου νόμου. Το έχουμε πει πολλές φορές: Με τους εμπρηστές θα είμαστε αμείλικτοι».

Τα ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με το προφίλ του εμπρηστή αλλά και τα κίνητρά του είναι πάρα πολλά! Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ελληνικές υπηρεσίες ήδη «σκανάρουν» το προφίλ του Τούρκου που είχε έρθει στη χώρα μας ως μετανάστης.

Όπως είναι λογικό, η είδηση του Τούρκου, που πρόσφατα πέρασε στη χώρα από τον Έβρο και που επιχείρησε 3 φορές να κάψει βουνό στην Αθήνα, προκάλεσε «μούδιασμα» στα ΜΜΕ.

Είναι χαρακτηριστικό δε πως δημοσιογράφοι, προολογίζοντας την είδηση είπαν αυθόρμητα στον αέρα τα εξής:

«Το γεγονός από μόνο του είναι περίεργο. Κάποιοι λένε ότι δηλώνει Γκιουλενιστής. Θυμάσαι παλιά που έλεγαν ότι οι Τούρκοι βάζουν φωτιές στην Ελλάδα; (γέλια). Είναι ύποπτα όλα»:

eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί