Ορθοδοξία και Ερντογάν συμμαχία; Τι συμβαίνει στην Συρία (Βίντεο)

Ένα εξαιρετικά περίεργο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στο οποίο διάφορα θρησκευτικά δόγματα, μεταξύ αυτών και ελληνορθόδοξο της Τουρκίας (το τονίζουμε), ενώνονται κάτω από την ομπρέλα του Ερντογάν.

Μιλάμε για μια συνάθροιση που έχει την έννοια της συμπροσευχής υπέρ των τουρκικών επιχειρήσεων. Το βίντεο το βρήκαμε στην ιστοσελίδα nikosxeiladakis.gr.

Δείτε:

Τι σχέση μπορεί να έχει η Ορθοδοξία με τον Ερντογάν; Το τρίπτυχο Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια τους ενώνει αφού όλοι εκφράζουν την Παλαιά Τάξη Πραγμάτων. Στον αντίποδα βρίσκονται οι Σοσιαλιστές Κούρδοι οι οποίοι εκφράζουν τις αρχές της Νέας Τάξης (Ελευθερία-Ισότητα-Αδελφοσύνη). Για το ότι οι Κούρδοι είναι Σοσιαλιστές δεν υπάρχει αμφιβολία αφού η Σοβιετική Ένωση δημιούργησε το πρώτο Κουρδιστάν (Δημοκρατία του Μαχαμπάτ) εντός του Ιράν, μετά την λήξη του Β’ΠΠ.Επίσης είναι γνωστό ότι οι Έλληνες αναρχικοί πολεμούν στην Συρία υπέρ των Κούρδων, ακριβώς επειδή υπάρχει ιδεολογική ταύτιση.

Ας δούμε τώρα τι συμβαίνει στο μέτωπο της Συρίας

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενημέρωσε αυτήν της Τουρκίας ότι η αποχώρηση των κούρδων μαχητών από την «ασφαλή ζώνη» που η Άγκυρα απαιτεί να εγκαθιδρυθεί στη βορειοανατολική Συρία ολοκληρώθηκε, ανέφερε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Κατά την ανακοίνωση, δεν συντρέχει πλέον λόγος για την ανάληψη περαιτέρω στρατιωτικής δράσης, πέραν της τρέχουσας περιοχής επιχειρήσεων, σε αυτό το στάδιο.

Με τη συμφωνία εκεχειρίας που κλείστηκε με τη μεσολάβηση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς, η Τουρκία δεσμεύθηκε να εφαρμόσει κατάπαυση του πυρός για 5 ημέρες στη βόρεια Συρία, η ισχύς της οποίας έληξε χθες.

Photo:pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...