• Αρχική
  • Άρθρα
  • Όνειδος! 11.000 πρόστιμο σε Βορειοηπειρώτισσα έγκυο επειδή ήθελε να γεννήσει στην Ελλάδα, ΦΩΤΟ

Όνειδος! 11.000 πρόστιμο σε Βορειοηπειρώτισσα έγκυο επειδή ήθελε να γεννήσει στην Ελλάδα, ΦΩΤΟ

Φτιάχνουν όμως δομές για τους παράνομους εισβολείς από την Τουρκία

Η Νεολαία Βορειοηπειρωτών και ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας Λεωνίδας Παππάς καταδίκασαν το γεγονός ότι σε ζευγάρι Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου επιβλήθηκε το πρόστιμο των 11.000 €!!!

Αιτία; Η γυναίκα παρουσίασε επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της και εισήλθαν στην Ελλάδα από την συνοριακή διάβαση Μαυρομάτι, με σκοπό να μεταβούν στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Ηγουμενίτσας.

Η ανάρτηση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών και του Λεωνίδα Παππά:

Αίσχος: 11.000 € πρόστιμο σε ζευγάρι βορειοηπειρωτών γιατί η εγκυμονούσα γυναίκα παρουσίασε επιπλοκές και αναγκάστηκαν να περάσουν από διάβαση στο Μαυροματι ώστε να μεταβούν στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Ηγουμενίτσας!

11.000 ευρώ πρόστιμο σε Έλληνες για “παράνομη” είσοδο στην Ελλάδα

Αυτά μόνο εδώ γίνονται!

Οι Αλβανοί εργάτες που πάνε και έρχονται για δουλειές στα χωράφια (γνωστό σε όλους) δεν ενοχλούν κανέναν, ούτε οι εκατοντάδες λαθρομετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά. Μια εγκυμονούσα Βορειοηπειρώτισσα όμως είναι επικίνδυνη!

Διαβάστε το συμβάν, όπως το ανήρτησε στο fb o  π. Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, Λεωνίδας Παππάς!

Ζευγάρι από τους Αγίους Σαράντα, Έλληνες πολίτες και οι δύο, έπρεπε να πάει επειγόντως στην Ηγουμενίτσα γιατί η κοπέλα είχε επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της. Καλέσανε ταξί να τους παραλάβει από την (κλειστή) διάβαση του Μαυροματίου, χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες της παρανομίας τους. Τους συνελαβε η Αστυνομία, ο οδηγός του ταξί και ο σύζυγός οδηγήθηκαν στο Τμήμα ενώ η έγκυος μεταφέρθηκε με περιπολικό στο γυναικολόγο όπου πραγματοποίησε εξετάσεις υπό την συνοδεία των αστυνομικών, όπως ακριβώς συμβαίνει με τους φυλακισμένους.

Μετά από αρκετές ώρες τους γύρισαν στα σύνορα, δίνοντας τους και ένα “ραβασάκι” αξίας 11.000 ευρώ. Απο 5.000 ευρώ για παρανομη είσοδο στη χώρα (ο Έλληνας μπήκε παράνομα στη χώρα του) και 500 γιατί δεν είχαν συμπληρώσει PLF. Φυσικά τα τοπικά μέσα των Ιωαννίνων φτιάξανε το δικό τους φανταστικό σενάριο “για αλλοδαπούς με ύποπτα κρούσματα Κορωνοϊού που μπήκαν να σπείρουν το κακο “

Συγχαρητήρια στους τοπικούς άρχοντες της Νότιας Ηπείρου! Εμψύχωσαν την αστυνομία να αντιμετωπίσουν με τον πρέποντα τρόπο τους άλλους Ηπειρώτες, τους “μολυσμένους”!».