• Αρχική
  • Άρθρα
  • Όλη η αλήθεια: Παράλληλο Κράτος στην Θράκη – Ποια σημαία έδειξαν στην Άγκυρα (ΦΩΤΟ)

Όλη η αλήθεια: Παράλληλο Κράτος στην Θράκη – Ποια σημαία έδειξαν στην Άγκυρα (ΦΩΤΟ)

Η οργάνωση BATOB και η κινητοποίηση σε όλα τα επίπεδα

Στην Θράκη δημιουργείται ένα νέο παράλληλο κράτος, κάτι που σημαίνει πως σταδιακά οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν να αποσχίσουν και εν συνεχεία να εντάξουν στα υπό κατοχή εδάφη τους την ελεύθερη Θράκη.

Έτσι προέκυψε ένα νέο κατασκεύασμα, η οργάνωση BATOB!

Εκείνη εκπροσωπεί, υποτίθεται, τους φοιτητές από την Θράκη που σπουδάζουν στην Τουρκία και ήδη παραρτήματά της ανοίγουν σε διάφορες τουρκικές πόλεις, με πρώτη την Άγκυρα.

Μάλιστα στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση που οργάνωσε μάλιστα στην τουρκική πρωτεύουσα, με θέμα την «προβολή της ‘‘Δυτικής Θράκης’’», η αφίσα ξεχώριζε καθώς παρέπεμπε στην σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης». Σημειώνεται πως στην οργάνωση αυτή έχουν εμπλακεί γνωστοί φανατικοί εκπρόσωποι του «τουρκισμού» στην Θράκη μας.

Δείτε:

Όπως μεταδίδουν τα «Τουρκικά Νέα», παρών στην εκδήλωση ήταν ο ισχυρός παράγοντας, πρόεδρος του IRCICA, Χαλίτ Ερέν, ενώ χορηγός είναι η -τουρκική κρατική υπηρεσία- Διεύθυνση Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων (ΥΤΒ).
Ο αντιπρόεδρος της διεύθυνσης αυτής Χουσεΐν Γκιουντογάρ προέβη σε εξαιρετικά προκλητικές δηλώσεις.

Σύμφωνα πάντα με τα «Τουρκικά Νέα» αναφέρθηκε «στα εδάφη αυτής της πατρίδας, που είναι πολύ πλατιά. Ενώ τα εδάφη της καρδιάς είναι ακόμη πιο πλατιά. Το πιο σημαντικό τμήμα στην περιοχή που αποκαλούμε ‘‘περιοχή της καρδιάς μας’’ αποτελείται από τα Βαλκάνια και τη ‘‘Δυτική Θράκη’’». 

Τέλος, απόλυτη στήριξη στους «ομογενείς της ‘‘Δυτικής Θράκης’’ καθώς και αύξηση των υποτροφιών για τα παιδιά της μειονότητας ώστε να σπουδάσουν στα τουρκικά πανεπιστήμια…

Σημειώνεται πως η μειονότητα στην Ελλάδα είναι θρησκευτική-μουσουλμανική βάσει της Συνθήκης της Λωζάννης. Αποτελείται από τουρκόφρονες, ελληνογενείς Πομάκους, Ρομά και «μαύρους Έλληνες»! Όχι μόνο από Τούρκους, όπως διατείνεται συνεχώς η Άγκυρα.
Στην Θράκη το Τουρκικό Προξενείο εδώ και πολλά χρόνια, μεθοδικά και με μικρούς στόχους κάθε φορά, έχει καταφέρει να δημιουργήσει Παράλληλες Δομές ειδικά στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή εφαρμόζοντας ανοιχτά πλέον την θεωρία «Των Μαλακών Συνόρων»

Η κεντρική πολιτική σκηνή είναι όμηρος των μουσουλμάνων ψηφοφόρων.

Τοπικοί αρχοντες των τουρκόφρονων μαζί με τον ψευτομουφτή που αποτελεί Παράλληλη Δομή του Ελληνικού Κράτους.
Με αυτή την βασική η Τουρκία τρομοκρατεί όλους τους μουσουλμάνους της Θράκης και λειτουργεί κυριολεκτικά σαν κράτος εν κράτη.

Μάλιστα ο τουρκόφρων Δήμαρχος Μύκης διαφημίζει το «Καραβάνι της Αφθονίας» το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο από μια Παράλληλη Πολιτιστική και Θρησκευτική Δομή!

Στην οικονομία η τουρκική τράπεζα «Ziraat» που υπάρχει στην Κομοτηνή και Ξάνθη δρα εκτός του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Αποτελεί το μακρύ χέρι της Τουρκίας στην Θράκη, δίνει απλόχερα δάνεια και υποθηκεύει περιουσίες.

Ουσιαστικά εφαρμόζεται η «Κυπροποίηση» της Θράκης σε όλους τους τομείς. Όσο νωρίτερα το κατανοήσουμε, τόσο το καλύτερο.

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.