Οι Σκοπιανοί ετοιμάζονται για δημοψήφισμα – ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; (Βίντεο)

Οι….βορειομακεδόνες πλέον, ετοιμάζονται για το μεγάλο δημοψήφισμα, στο οποίο θα νομιμοποιήσουν στην ουσία, την συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Ζάεφ, θέλει τους πολίτες μαζί του, ώστε μετά να μπορέσει να χτυπήσει το εθνικιστικό κόμμα, το οποίο δεν θέλει την συμφωνία.

Αν η πλειοψηφία συμφωνήσει με τον Ζάεφ σε αυτό το θέματα, το εθνικιστικό κόμμα θα μπει άμεσα στον πάγο.

Όσο λοιπόν οι Σκοπιανοί ετοιμάζονται για το δημοψήφισμα, οι Έλληνες απλά περιμένουν τα δουν όλα τα αποτελέσματα, που φέρνει η υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Όπως είναι λογικό, στο μυαλό όλων των Ελλήνων έρχεται μια πολύ λογική ερώτηση

Εμείς γιατί δεν κάνουμε δημοψήφισμα για το Σκοπιανό;

Δεν είναι δυνατόν να περνάει έτσι απλά, μια συμφωνία η οποία δεν είναι οικονομική ή απλά πολιτικά αλλά είναι μια συμφωνία η οποία, δεσμεύει το Έθνος για ΠΑΝΤΑ.

Οι ημέρες που ζούμε είναι εντελώς παράλογες και τα δικαιώματα έχουν πάει περίπατο. Αυτή είναι και η πιο τρανταχτή απόδειξη, ότι ο…κυριάρχος λαός δεν είναι κυρίαρχος.

Εκατομμύρια Ελλήνων βγήκαν στους δρόμους και στις πλατείες ώστε να διαμαρτυρηθούν για το σκοπιανό, για να φτάσουμε σε ΑΥΤΟ το αποτέλεσμα:

Παρένθεση: Το βίντεο των…υπογραφών, το έδειξαν όλα τα κανάλια πολλές φορές ΑΛΛΑ τα παρακάτω βίντεο, τα ΜΜΕ δεν τα έδειξαν ή τα υποβάθμισαν.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...