• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ
  • Ο Κομμουνισμός, κατέστρεψε την Βενεζουέλα και δημιούργησε μεγάλο μεταναστευτικό κύμα – Αυτό είναι και το δικό μας μέλλον; (Βίντεο)

Ο Κομμουνισμός, κατέστρεψε την Βενεζουέλα και δημιούργησε μεγάλο μεταναστευτικό κύμα – Αυτό είναι και το δικό μας μέλλον; (Βίντεο)

Τα απολυταρχικά καθεστώτα, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους πολίτες. Είτε για λόγους οικονομικούς, είτε για λόγους προσωπικής ασφάλειας, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τον δρόμο της ξενιτιάς.

Είναι πολλοί αυτοί που προτιμούν το άγνωστο, παρά την ζωή που ξέρουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όλων των παραπάνω, αποτελεί η Κομμουνιστική Βενεζουέλα. Ο ακραίος Μαδούρο με την πολιτική που ακολουθεί, έκανε τους πολίτες της χώρας του να μεταναστεύσουν.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, από το 2015 μέχρι σήμερα, έχουν φύγει από την Βενεζουέλα τουλάχιστον πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις δραματικές εικόνες που κατά καιρούς μας δείχνουν τα ΜΜΕ, για την χώρα.

Δείτε το ρεπορτάζ, του τηλεοπτικού σταθμού ANT1:

Η Βενεζουέλα και η Ελλάδα

Από την αρχή της κρίσης, δεκάδες χιλιάδες σπουδαγμένοι Έλληνες, έφυγαν στο εξωτερικό ΌΧΙ για να βρουν την δουλειά της αρεσκείας τους απαραίτητα, αλλά για να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Μπορεί να μην βλέπουμε ακόμα στην Ελλάδα, τις εικόνες που βλέπουμε στην Βενεζουέλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε πρόβλημα. Άλλωστε, στην Ελλάδα της….δήθεν προόδου έχουμε συναντήσει πολλές άσχημες εικόνες.

Τα σχόλια δικά σας!

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...