Ο φόβος, για την Ελλάδα του αύριο. Τι αλλαγές μπορεί να φέρει η Συνταγματική αναθεώρηση; (Βίντεο)

Το τελευταίο διάστημα, στο el σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την λεγόμενη Συνταγματική αναθεώρηση, όπως και για τις αλλαγές που θα ήθελε η κυβέρνηση να κάνει.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει, ο πρωθυπουργός θα ήθελε να κάνει κάποιες δομικές αλλαγές. Είναι γνωστό ότι προωθεί την θρησκευτική ουδετερότητα.

Παράλληλα, είναι γνωστό ότι η Αριστερά της Παγκοσμιοποίησης, δεν επιθυμεί να υπάρχουν με την μορφή που υπάρχουν σήμερα, τα παλαιά ήθη.

Η Ορθόδοξη Ελλάδα λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει. Το Κράτος και η Εκκλησία να διαχωριστούν και ακόμα χειρότερα, να βγει από το Σύνταγμα η αναφορά στην Αγία Τριάδα. Αν συμβεί αυτό, να είστε σίγουροι ότι θα αφαιρεθεί ο Σταυρός από την ελληνική σημαία.

Ας δούμε την γνώμη του Αρχιεπίσκοπου, για όλα αυτά που συμβαίνουν:

Σχόλιο el: Η αλήθεια είναι, ότι μπορούμε να σκεφτούμε πολλά και διάφορα για αυτή την τοποθέτηση. Ναι μεν ο Αρχιεπίσκοπος φάνηκε αρνητικός στο θέμα της θρησκευτικής ουδετερότητας, αλλά από την άλλη ίσως άφησε ένα περιθώριο.. συνεννόησης. Η Εκκλησία θα τα…βρει με την κυβέρνηση απλά με κάποιες προϋποθέσεις; Θα γίνει πιο μοντέρνα; Θα συμβιβαστεί με την Νέα Εποχή της…προόδου ή θα έρθει σε ρήξη με την κυβέρνηση;

Τα σχόλια δικά σας!!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...