• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αποκάλυψη: Τζιχαντιστές από τη Συρία είναι στις Καστανιές για να περάσουν στην Ελλάδα

Αποκάλυψη: Τζιχαντιστές από τη Συρία είναι στις Καστανιές για να περάσουν στην Ελλάδα

Έβγαλαν τις...στρατιωτικές στολές και ντύθηκαν ''πρόσφυγες'' για να περάσουν τα ελληνικά σύνορα

Είναι προφανές ότι η χώρα μας δέχεται μια ασύμμετρη επίθεση, ένα είδος υβριδικού πολέμου από την Τουρκία για να μας αποσταθεροποιήσει. Τα σύνορα άνοιξαν με σκοπό τη διέλευση τσιχαντιστών στην Ελλάδα. Οι πύλες πλέον είναι ανοιχτές.

Με αυτήν την κίνηση ο Ερντογάν πετυχαίνει 2 σε 1 στόχους. Πρώτον, ξεφορτώνεται εμπειροπόλεμους τζιχαντιστές της Συρίας που θα μπορούσαν να στραφούν εναντίον του, στέλνοντάς τους σαν δήθεν πρόσφυγες στην Ελλάδα.

Δεύτερον: Ξεκινάει ένα είδος υβριδικού πολέμου απέναντι στη χώρα μας και δημιουργεί 5η φάλαγγα εντός της ελληνικής επικράτειας.

Οι τζιχαντιστές θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την καταστροφή σημαντικών κρατικών υποδομών, δημιουργία αναταραχών και για αντιπερισπασμό στα μετόπισθεν σε έναν ελληνοτουρκικό πόλεμο.

Φυσικά οι πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες, ειδικά θρησκευτικού και πολιτιστικού τύπου θα είναι συνέχεια μια πηγή ανησυχίας για την αντιτρομοκρατική. Πολιτιστικά μνημεία όπως ο Παρθενώνας και οι μεγάλες εκκλησίες θα κινδυνεύουν άμεσα και θα είναι βασικοί στόχοι τζιχαντιστών.

Πρέπει με κάθε τρόπο να εμποδιστούν οι εισβολείς από την Ανατολή να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας. Είναι ζήτημα πλέον επιβίωσης ενός ολόκληρου έθνους και όχι απλά ένα θέμα εσωτερικής ασφάλειας…

Στην αποκάλυψη προέβη Συριακή ιστοσελίδα στο Τουίτερ.

photo: eurokinissi