• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ
  • «Νότια Μακεδονία» ακούστηκε στην ΕΡΤ από τον Ζάεφ – Τα λόγια του που λίγοι πρόσεξαν και κρύβουν αλλαγές συνόρων (ΒΙΝΤΕΟ)

«Νότια Μακεδονία» ακούστηκε στην ΕΡΤ από τον Ζάεφ – Τα λόγια του που λίγοι πρόσεξαν και κρύβουν αλλαγές συνόρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε λόγο για κομμάτια της Μακεδονίας.

 

«Είναι γεγονός από την ιστορική περιοχή της Μακεδονίας εμείς είμαστε το βόρειο τμήμα. Υπάρχει και νότιο τμήμα που είναι η περιοχή της Μακεδονίας στην Ελλάδα. Υπάρχει και ένα τμήμα στη Βουλγαρία, που είναι το ανατολικό και υπάρχει κι ένα τμήμα στην Αλβανία που είναι το δυτικό. Αυτό είναι γεγονός».

Τι σημαίνει αυτό, την ώρα που οι Σκοπιανοί δηλώνουν «Μακεδόνες» σε όλες τις επίσημες ομιλίες τους εντός και εκτός Σκοπίων, παρά την συμφωνία για «Β.Μακεδονία» με παράδοση του ονόματος από την πλευρά της ελλαδικής κυβέρνησης;

Τι σημαίνει αυτό την ώρα που ΜΜΕ και διεθνείς Οργανισμοί επιμένουν στο «Μακεδονία» για τα Σκόπια;

Μήπως επιθυμούν την ένωση όλων αυτών των εδαφών υπό την αιγίδα Σόρος και λοιπών, οι οποίοι λειτουργούν ως αρωγοί στο προτεκτοράτο των Σκοπιανών;

Η Μακεδονία δεν είναι μία και ελληνική; Τι έχουν να πουν οι ΑΝΕΛ για αυτές τις δηλώσεις;

Δείτε στο 18.41:

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu