• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νίμιτς: Είμαστε μια Οικογένεια, είμαστε….μια χώρα!!!!! Εμείς του λέμε: Μπεχαλόμ

Νίμιτς: Είμαστε μια Οικογένεια, είμαστε….μια χώρα!!!!! Εμείς του λέμε: Μπεχαλόμ

Ο υπάλληλος της Νέας Τάξης κ.Νίμιτς, από τις Πρέσπες δήλωσε κάτι που πέρασε απαρατήρητο και ασχολίαστο από τους δημοσιογράφους.

Ο συγκεκριμένος κύριος δήλωσε:

WE ARE ONE FAMILY, ONE COUNTRY

Μετάφραση: Είμαστε μια Οικογένεια, είμαστε μια χώρα!

Ανάλυση του παραπάνω μηνύματος

Ο κ.Νίμιτς μόλις μας είπε ότι η Βόρεια Μακεδονία (Σκόπια), θα ενωθεί με την Νότια Μακεδονία (Ελληνική Μακεδονία). Είναι ξεκάθαρο ότι η συμφωνία που υπογράφηκε σήμερα, έβαλε την ταφόπλακα στην ήδη ταλαιπωρημένη Ελλάδα.

Μετά από «σκληρή» δουλειά, η κυβέρνηση πέτυχε μέσω της διπλωματίας, εκεί που απέτυχε το ΚΚΕ. Ξεχάστε την Μακεδονία που ξέρατε μέχρι σήμερα, όλα θα αλλάξουν.

Ξεχάστε τα σύνορα που υπάρχουν γιατί θα αλλάξουν. Άλλωστε αυτό το είπε και ο Βούλγαρος ΥΠΕΞ μόλις έγινε γνωστό ότι θα «πέσουν» υπογραφές.

Με απλό τρόπο λοιπόν και χωρίς να γίνει πόλεμος, για ακόμα μια φορά η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παραδίδεται στα χέρια του εχθρού. Ο εχθρός δεν είναι οι Σκοπιανοί αλλά η Νέα Τάξη, η οποία εφαρμόζει το διαίρει και βασίλευε.

Από σήμερα λοιπόν, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έπαψε να είναι Ελληνική και αυτό θα το καταλάβουμε όλοι πολύ σύντομα.

Η πρωτεύουσα των Σκοπιανών, η Θεσσαλονίκη (αυτό είναι το όνειρό τους) σύντομα θα γίνει το κέντρο της ενωμένης Μακεδονίας.

Βλέπετε, το σχέδιο είναι απλό,ειρηνικό και έξυπνο. Αφού πρώτα μας εξουθένωσαν Οικονομικά, τώρα θα μας καταστρέψουν!

Η Νέα Τάξη, τιμώρησε την Ελλάδα για το βέτο του Καραμανλή το 2008 και μας επέβαλε Μνημόνια. Τώρα λοιπόν, μας «βγάζει» από τα Μνημόνια (με πολλά εισαγωγικά το μας «βγάζει) αλλά μας διασπά (εδαφικά).

Συγχαρητήρια κύριοι και κυρίες, που δεχτήκατε αυτή την συμφωνία!