Νέες δηλώσεις Καμμένου – Μικροεπεισόδια στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο λαός φωνάζει όχι στην συμφωνία για το Σκοπιανό. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα έξω από την Βουλή των Ελλήνων. Κάποιοι πολίτες, προτίμησαν να «σηκωθούν» από τον καναπέ και να διαδηλώσουν για το μεγάλο αυτό Εθνικό θέμα.

Ο κόσμος φωνάζει: «Κάτω τα χέρια σας από την Μακεδονία».

Οι πολίτες κρατάνε σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας και είναι εμφανώς συγκινημένοι. Οι πολίτες δεν είναι αρκετοί σε αριθμό αλλά σίγουρα έχουν παλμό. Την ίδια ώρα μέσα στην Βουλή, η συζήτηση έχει πάρει «φωτιά».

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτιμούσε να έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας, πριν ξεκινήσει το Συλλαλητήριο έξω από την Βουλή, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων στο Συλλαλητήριο, αλλά όπως και να έχει, οι βουλευτές νιώθουν μια πίεση παραπάνω απόψε.

Από το Συλλαλητήριο δεν έλειψαν οι «προστριβές»

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από τη Βουλή όπως διαβάσατε νωρίτερα στο el, όταν ομάδα διαδηλωτών συγκρούστηκε με αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες τους απώθησαν με περιορισμένη χρήση χημικών.

Κλειστές είναι αυτή τη στιγμή η λεωφόρος Αμαλίας και η Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της Βουλής, καθώς σε εξέλιξη είναι συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος κατά της συμφωνίας Ελλάδας- Σκοπίων για την ονομασία.

Τι δήλωσε ο Καμμένος 

Ο κ.Καμμένος πριν από λίγο, δήλωσε ότι οι ΑΝΕΛ συμφωνούν με το Συλλαλητήριο που γίνεται αυτή την στιγμή έξω από την Βουλή. Η δήλωσή του, προκάλεσε τα γέλια της Αντιπολίτευσης. Ο κ.Καμμένος είπε ότι δεν θα ψηφίσει την συμφωνία για το Σκοπιανό αλλά ότι στην ουσία θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είπε ότι ακόμα και αν πέσουν αύριο οι υπογραφές δεν σημαίνει ότι θα περάσει η συμφωνία.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu