• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μόνο στο el: Εκτελούν Έλληνες, αλλά η ηγεσία ζητάει την…ΕΙΡΗΝΗ!! (Βίντεο)

Μόνο στο el: Εκτελούν Έλληνες, αλλά η ηγεσία ζητάει την…ΕΙΡΗΝΗ!! (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Η δίψα για την ειρήνη, μας «τύφλωσε». Έχουμε γείτονες όχι απλά προκλητικούς, αλλά επικίνδυνους και ανθέλληνες. Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουμε αυτό.

Οι αρχές της Αλβανίας, εκτέλεσαν τον Κατσίφα. Η είδηση έπαιξε πολύ αλλά τώρα που πέρασαν κάποιες ημέρες, ποιος δίνει σημασία; Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα, ο ήρωας έδωσε την ζωή του για την Πατρίδα αλλά εμείς συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με την καθημερινότητα.

Επίσης, οι Τούρκοι μας προκαλούν ανοιχτά με πόλεμο. Μας λένε ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε αέριο και πετρέλαιο. Μας κάνουν ότι θέλουν στην κυριολεξία και να φανταστεί κανείς, ότι δίνουμε πολλά χρήματα για τον προϋπολογισμό της Άμυνας.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους, γιατί από τότε που τους απελευθέρωσαν (Ποιος ξέρει τι αντάλλαγμα πήραν (;) οι Τούρκοι), δεν ξανασυζητήσαμε το θέμα και μπορεί να το ξαναδούμε μπροστά μας:

Σε επίπεδο ηγεσιών, έχουμε πολύ μεγάλο θέμα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί κανείς να είναι ουδέτερος. Δεν γίνεται να μας βλέπουν σαν εχθρούς και εμείς να ονομάζουμε αυτούς τους εχθρούς, φίλους.

Δεν φτάνει δηλαδή, που έχουμε μια Οικονομία εντελώς εύθραυστη, έχουμε και την ηγεσία να προωθεί την ελληνοτουρκική, την ελληνοαλβανική και την ελληνοσκοπιανή φιλία.

Οι πολίτες μεταξύ τους, μπορεί και να φτάσουν σε σημείο να έχουν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους ΑΛΛΑ:

Πως θα ξεχάσουμε το πρόσφατο παρελθόν; Πως θα ξεχάσουμε τους πολέμους, τους θανάτους και τα βασανιστήρια;

Σε επίπεδο ηγεσίας, τα έχουμε κάνει μαντάρα. Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να μπουκάρουν, οι Σκοπιανοί θέλουν να πάρουν εδάφη και μην πει κανείς ότι αυτό δεν ισχύει, γιατί…. Να’ναι καλά η συμφωνία των Πρεσπών. Οι Αλβανοί θέλουν να τελειώσουν το ελληνικό στοιχείο από την Βόρεια Ήπειρο κ.α.
Λοιπόν;

Τι θα γίνει αν αύριο-μεθαύριο οι Τούρκοι στείλουν στρατεύματα σε ελληνική Γή; Θα κάνουμε συζητήσεις; Θα ευχαριστήσουμε τους Αμερικανούς επειδή θα γκριζαριστεί ακόμα μια ελληνική περιοχή (βλέπε ΙΜΙΑ);

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να διαβάσουμε απόσπασμα, από τις δηλώσεις, που έκανε η υφ. Εθνικής Άμυνας:

Είμαστε ένας φιλειρηνικός λαός, αυτό όμως που κάνει ο ελληνικός στρατός και είναι αυτό το οποίο είδα από κοντά, είναι πόσο αξιόμαχος είναι, πόσο έτοιμος για πόλεμο είναι, ώστε αυτοί οι οποίοι έχουν στο μυαλό τους ότι είμαστε ένας εύκολος στόχος, να δούνε ότι δεν ισχύει… Οι Έλληνες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, εσείς εδώ οι Εβρίτες, ως πολίτες του απομακρυσμένου αυτού τόπου, μαζί με το στράτευμα φυλάσσετε Θερμοπύλες.

Γι’ αυτό σας ευχαριστούμε, αλλά θα πρέπει να το εμπεδώσουν και οι Έλληνες, οι κάτοικοι της χώρας αλλά κυρίως αυτοί οι οποίοι επιβουλεύονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την εθνική μας υπόσταση και κυριαρχία».

Τα παραπάνω ήταν το επιστέγασμα της τριήμερης επίσκεψης της υφυπουργού Εθνικής ‘Αμυνας, Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, στο Δ΄Σώμα Στρατού, στη Θράκη.

  • 36
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...