Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Έτσι κυβερνούν την Ελλάδα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ζούμε ημέρες παράλογες, στις οποίες λογική δεν υπάρχει πουθενά και σε κανέναν.

Έχουμε φτάσει στο σημείο, οι Έλληνες που φωνάζουν για τα δίκια τους, να δέχονται επιθέσεις από τους…..υπαλλήλους τους στην ουσία.

Σημείωση

Μερικοί πιστεύουν ότι έχουν έρθει ξένες δυνάμεις καταστολής, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει…επιβεβαιωθεί!

Είναι πραγματικά τουλάχιστον τραγικό το γεγονός, ότι οι πολίτες αυτής της ρημαγμένης χώρας, τρώνε ξύλο και χημικά, επειδή διαμαρτύρονται.

Η υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, έχει δυσαρεστήσει ολόκληρη την κοινωνία και αυτό δεν είναι ψέμα. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις, η πλειοψηφία δηλώνει ότι θεωρεί απαράδεκτη αυτή την συμφωνία.

Οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν, από τα εγκληματικά στοιχεία, προστατεύουν την όποια κυβέρνηση. Για να μην είμαστε μηδενιστές, θα πρέπει να αναφέρουμε το εξής:

Υπάρχουν όργανα της τάξεως, τα οποία φέρονται με πολύ καλό τρόπο. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι θα παραβλέψουμε τις άσχημες συμπεριφορές. Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο el, τα ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα ακόμα και σε μικρά αθώα παιδάκια, τα οποία έκαναν το…έγκλημα να κρατάνε ελληνικές σημαίες.

Δείτε:

Οι παραπάνω εικόνες μόνο θλίψη και οργή, μπορούν να προκαλέσουν και τίποτε άλλο. Το να βλέπεις μικρά παιδάκια απελπισμένα να φωνάζουν μαμά και μπαμπά, είναι ότι χειρότερο και είναι να απορεί κανείς πως κάποιος έδωσε την εντολή να πέσουν χημικά (πάνω στα παιδάκια).

Βλέπουμε λοιπόν, ότι η καταστολή δεν ξεχωρίζει κανέναν!

Αν και εικόνες σαν τις παραπάνω έχουμε δει και άλλες φορές, υπάρχουν και εκείνοι που λένε ότι είμαστε ελεύθεροι.

Οι κύριοι που νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι, ας θυμηθούν αυτό το βίντεο:

Η πικρή αλήθεια

Ο σημερινός πρωθυπουργός πριν ανέβει στην εξουσία, έλεγε ότι θα…εκδημοκρατίσει την αστυνομία και τον στρατό. ΌΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu