• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Θεσσαλονικείς μην ξεχάσετε»: Εκατοντάδες αφίσες για «ΜΑΥΡΟ» στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω Μακεδονίας (ΦΩΤΟ)

«Θεσσαλονικείς μην ξεχάσετε»: Εκατοντάδες αφίσες για «ΜΑΥΡΟ» στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω Μακεδονίας (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό στη Δράμα,

όπου με εντολή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προσήχθησαν 10 μέλη της ομάδας Μακεδόνων Δραμινών, μεταξύ των οποίων και ένα μικρό κοριτσάκι, άγνωστοι τοιχοκόλλησαν αφίσες στο κέντρο της πόλης, με τις οποίες καλούν τους Θεσσαλονικείς να «μαυρίσουν» υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές.

Θυμηθείτε τι έγινε:


Η ομάδα «Μακεδόνες Δραμινοί» είχαν λάβει θέση κοντά στο άγαλμα της «Ελευθερίας» και βλέποντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κινείται προς αυτό, αντέδρασαν με τρόπο πολιτισμένο μεν, εκφράζοντας τα συναισθήματά τους για αυτή την σημαντική ημέρα για τη Δράμα αλλά και για ολόκληρο το ελληνικό έθνος.

«Ντροπή, προδώσατε τη Μακεδονία», «ντροπή σας», «προδότες», «προδότη», ήταν οι εκφράσεις που ακούστηκαν από τα μέλη της ομάδας. Αμέσως μετά την κατάθεση του στεφάνου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης, πλησίασε τον Αστυνομικό διοικητή που βρισκόταν δίπλα μας και του είπε «κύριε διοικητά θα κρατηθούνε όλοι, όλοι θα κρατηθούνε», όπως και έγινε.

Στις αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με το thestival.gr, εμφανίζονται τα πρόσωπα των πέντε από τους έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης (Κουράκης, Παρασκευόπουλος, Μπόλαρης, Μηταφίδης, Αμανατίδης) καθώς και του ανεξάρτητου βουλευτή, Κώστα Ζουράρι.

Στο μήνυμα της αφίσας αναφέρεται: «Έλληνες Θεσσαλονικείς! Αυτοί στήριξαν την προδοσία της Μακεδονίας. Ξεπούλησαν το όνομά μας και τώρα με θράσος ζητούν ξανά την ψήφο μας. Μαύρο».

Δείτε τις αφίσες:

Πηγή: thestival.gr


Πηγή: thestival.gr


Πηγή: thestival.gr


Πηγή: thestival.gr

Πηγή: thestival.gr

(Aρχική φώτο: Eurokinissi)