Κάποτε στην Μακεδονία – Η Ελλάδα τότε και τώρα!

Του Γιώργου Φαρμάκη

Οι στιγμές που ζούμε είναι πρωτόγνωρες αλλά και Ιστορικές. Πρωτόγνωρες επειδή είναι η πρώτη φορά που Ελληνική κυβέρνηση φέρνει μια συμφωνία που νομιμοποιεί τις αλυτρωτικές βλέψεις ξένου Κράτους και Ιστορική διότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης του τόπου, θα έχουν αντίκτυπο στο μέλλον.

Η συμφωνία για το Σκοπιανό, σύμφωνα με τα όσα είπαν η Νέα Δημοκρατία, η Χρυσή Αυγή, μερικοί βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και κάποιοι ανεξάρτητοι βουλευτές, είναι κατάπτυστη. Είναι μια συμφωνία επικίνδυνη για την ίδια την ύπαρξη του Έθνους.

Πως λοιπόν η Ελλάδα θα συνεχίσει να υπάρχει, αφού από ότι φαίνεται θα χάσει στην ουσία το πιο λαμπρό κομμάτι της Ιστορίας της; Εχθές υπήρξαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι από το βήμα της Βούλης, δήλωσαν ότι η Σλάβικη γλώσσα είναι Μακεδονική.

Να είστε σίγουροι ότι, σύντομα θα δούμε πολλές αλλαγές. Η κάποτε ελεύθερη έστω και με Μνημόνια Ελλάδα, θα πάψει να υπάρχει. Ναι μεν η χώρα μας ήταν ανέκαθεν δεκανίκι των μεγάλων δυνάμεων, αλλά ποτέ άλλοτε δεν φτάσαμε στο σημείο να ξεπουλήσουμε την Ιστορία μας.

Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και χωρίς την Μακεδονία δεν υπάρχει Ελλάδα. Το πιο λαμπρό κομμάτι της Ιστορίας μας, το πήραν οι Σκοπιανοί και μάλιστα το έδωσε η Ελληνική κυβέρνηση. Είμαστε μια χώρα στην οποία λίγοι άνθρωποι έχουν καταλάβει τι συμβαίνει.

Χάνουμε το όνομα (εκτός και αν γίνει κάποιο θαύμα), οι Τούρκοι μας κάνουν ότι θέλουν, Οικονομικά είμαστε κατεστραμμένοι, σε πολλά νησιά οι μετανάστες ξεπερνάνε σε αριθμό τους Έλληνες κατοίκους, το μέσο Ελληνικό νοικοκυριό πεινάει.

Σύντομα, θα ζήσουμε σε μια Ελλάδα άγνωστη, ξένη και κατακερματισμένη. Τι νομίζετε ότι θα συμβεί όταν οι Σκοπιανοί ζητήσουν να πάρουν τα… «Μακεδονικά εδάφη» τα οποία βρίσκονται μέσα στην Ελλάδα φυσικά, αφού η Μακεδονία είναι Ελληνική;

Βέβαια αυτό δεν θα το κάνουν στρατιωτικά, αφού θα «καθαρίσουν» οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς να χυθεί στάλα αίματος, πλέον χάνουμε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει, απλά κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Ο λαός ξεχνάει εύκολα, δεν αντιδρά, δεν θυμάται την Ιστορία του. Οι εχθροί κέρδισαν, ο Κίσινγκερ πέτυχε τον στόχο του. Είχε πει ο «αθάνατος» Κίσινγκερ, ότι η Νέα Τάξη θα χτυπήσει τους Έλληνες στην Γλώσσα τους, στην Θρησκεία τους και στην Ιστορία τους.

Εσείς τι λέτε, τα κατάφερε η Νέα Τάξη ή όχι;

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu