Η τελευταία ελπίδα – Η Μακεδονία «κρέμεται» από μια κλωστή (Βίντεο)

Οι στιγμές που ζούμε, είναι Ιστορικές και το μόνο σίγουρο είναι ότι αύριο η Ελλάδα θα είναι…αλλιώς. Σύμφωνα με τα όσα έχουν λεχθεί, ο Αρχηγός των ΑΝΕΛ και Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, θα στηρίξει απόψε την κυβέρνηση και δεν θα την «ρίξει».

Ο κ.Καμμένος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να «ρίξει» απόψε την κυβέρνηση και η συμφωνία για το Σκοπιανό να μην υπογραφεί. Αυτή η συμφωνία, όπως διαβάσατε στο el, είναι πολύ κακή για την χώρα μας και στην ουσία βάζει την «ταφόπλακα» στην ήδη χτυπημένη από τα Οικονομικά προβλήματα Ελλάδα.

Η Νέα Δημοκρατία έχει δηλώσει ότι αυτή η συμφωνία είναι πολύ κακή για τα εθνικά μας συμφέροντα. Για αυτό τον λόγο λοιπόν, απόψε το μέλλον της χώρας μας «παίζεται» στην κυριολεξία στις ψήφους.
Οι ΑΝΕΛ και ο Αρχηγός τους Πάνος Καμμένος λοιπόν, μπορούν απόψε να στηρίξουν την πρόταση δυσπιστίας την οποία έκανε η Νέα Δημοκρατία.

Ο κ.Καμμένος, σύμφωνα με την ΝΔ είναι ο άνθρωπος-κλειδί, που μπορεί να βάλει ένα stop στα σχέδια της κυβέρνησης.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί το εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ και πριν να «ανεβεί» στην εξουσία, είχε δηλώσει ότι θα παραδώσει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, ακολουθεί την γραμμή που έχει στα Εθνικά θέματα και αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο κ.Καμμένος όμως, ξεκίνησε με μια άλλη γραμμή στα Εθνικά θέματα, αφού πολλές φορές έχει δηλώσει ότι θα «ρίξει» την κυβέρνηση για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Τώρα ήρθε η ώρα να φανεί αν ο Αρχηγός των ΑΝΕΛ, θα κάνει πράξη τα λόγια που έλεγε.

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu