Η μια πρόκληση μετά την άλλη. Πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, είπε ότι ο Κατσίφας ήταν…Αλβανός

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Παντελής Μάικος ή Παντελί Μάικο, είναι ελληνικής καταγωγής όπως υποδηλώνει το όνομά του, αλλά στην πράξη νιώθει Αλβανός και θα δείτε παρακάτω γιατί.

Ο συγκεκριμένος, είπε ότι ο Κατσίφας ήταν Αλβανός και όχι Έλληνας. Δεν αναγνωρίζει ο Μάικος δηλαδή, ότι υπάρχει ελληνική κοινότητα και στην ουσία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη της Βορείου Ηπείρου.

Παρακάτω ακολουθούν οι δηλώσεις που έκανε, σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο

Οι δυνάμεις RENEA έπραξαν το καθήκον τους, όπως σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, αυτός που πυροβολεί την αστυνομία εκτελείται. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου άνδρα που ενώ είναι Αλβανός διαποτίστηκε (μεταμορφώθηκε) σε ψευδο-Έλληνα.

Στην Ελλάδα πρέπει να ειπωθεί ισχυρά ότι ο ψευδο-ελληνισμός είναι μία από τις αιτίες του αίματος και της βίας στα Βαλκάνια. Εάν η Ελλάδα ζητά εξηγήσεις, πρώτα πρέπει να εξηγήσει η ίδια γιατί ένας Έλληνας στρατιώτης είχε στοχεύσει την αλβανική αστυνομία;

Το ελληνικό κράτος πρέπει να αποστασιοποιηθεί από μια τέτοια πράξης τρομοκρατίας και να ζητήσει συγγνώμη.

Το Ελληνικό Κράτος πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι εδώ και δύο αιώνες παραβιάζει τα δικαιώματα των σύγχρονων Ελλήνων, οι οποίοι είναι Αρβανίτες ή Αλβανοί στο όνομα ενός σύγχρονου ψευδο-ελληνισμού (helenizmi modern krejte fallco).

Το ελληνικό κράτος πρέπει να αναλάβει μέτρα κατά της εξτρεμιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και να απαγορευθεί με νόμο.

Αν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, θα μπορούμε να μιλάμε για μια εξέλιξη πολύ άσχημη. Δεν υπάρχουν λόγια ικανά να περιγράψουν αυτή την κατάσταση.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...