Η κυβέρνηση κέρδισε – Τι σημαίνει αυτό για την χώρα (ΑΝΑΝΕΩΣΗ)

Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, με 153 ψήφους κατά της πρότασης και 127 υπέρ. Εκτός ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος με επιστολή του Πάνου Καμμένου προς το προεδρείο..

ΝΑΙ στην πρόταση δυσπιστίας ψήφισαν 127 βουλευτές, ενώ 153 ψήφισαν ΟΧΙ.

Συνεπώς, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καταφέρνει να διατηρηθεί στην εξουσία (153 ΟΧΙ). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η κυβέρνηση βγαίνει κερδισμένη και ενισχυμένη. Αύριο στις Πρέσπες θα «πέσουν» οι υπογραφές για την παράδοση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς.

Πιο αναλυτικά, όπως διαβάζουμε στο inewsgr: 

ΟΧΙ: 153 (ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ)

ΝΑΙ: 127 (ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΧΑ, Το Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων, ορισμένοι Ανεξάρτητοι και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος).

ΑΠΟΝΤΕΣ: 17 ΚΚΕ, ο ανεξάρτητος Νίκος Νικολόπουλος και ο Βουλευτής Κ. Μπαρμπαρούσης της ΧΑ που αναζητείται από την Αστυνομία και ο Ιωάννης Σαχινίδης ο οποίος ήταν απόν).

Όπως διαβάσατε στο el, αυτό σημαίνει ότι τα Σκόπια παίρνουν την Ιστορία μας. Το πιο λαμπρό κομμάτι της Ιστορίας μας, μόλις….έφυγε.

Η έκπληξη της ημέρας

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, διαχώρισε την θέση του από το κόμμα του και δεν συμφώνησε στην παράδοση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς.

Με επιστολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Καμμένος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.

Ο κ.Τσίπρας είναι χαρούμενος, ο κ.Καμμένος επίσης, ο κ.Κοτζιάς είναι ικανοποιημένος, ο Νίμιτς είναι χαμογελαστός, η Έλληνες κλαίνε και η Νέα Τάξη πανηγυρίζει.

Η συμφωνία που θα υπογραφεί δεν αλλάζει και δημιουργεί τετελεσμένα. Η χώρα μας θα αλλάξει και δεν θα παραμείνει η ίδια. Αυτή την βραδιά να την θυμάστε, διότι σηματοδοτεί πολλές και σημαντικές αλλαγές!!!

16/6/2018

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu