Καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.
Η κουβέντα οδηγήθηκε φυσικά στο μεταναστευτικό, όπου ο Κ. Κυρανάκης υποστήριξες την πολιτική της κυβέρνησης για «κλειστά κέντρα» και σχέδιο απελάσεων, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει, όπως είπε.
Τον λόγο όμως πήρε ο Γιάννης Μπαλάφας, ο οποίος, σε αντίθεση με την πολιτική απελάσεων ζήτησε την μεταφορά των «προσφύγων», όπως τους ονόμασε, στην ενδοχώρα. Μάλιστα εξήρε την Κρήτη, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ζητά να φιλοξενήσει αλλοδαπούς στα σπίτια.
«Μπράβο στους Κρητικούς που φιλοξενούν πρόσφυγες στα σπίτια τους», είπε.
«Δεν είναι πρόσφυγες», τον διόρθωσε ο Κ.Κυρανάκης και η συζήτηση «φούντωσε», καθώς ο κ. Μπαλάφας προτίμησε την ενδοχώρα από τις απελάσεις.
Με άλλα λόγια ο κ. Μπαλάφας, ο οποίος εκφράζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε την μεταφορά των παράνομων μεταναστών στην υπόλοιπη Ελλάδα και την φιλοξενία τους σε διαμερίσματα Ελλήνων.
Πολύ σοβαρό θέμα…
ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το τεράστιο ροδάκινο του οπωρώνα της Βιρτζίνια σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ – “Μοιάζει με κολοκύθα”
- Tα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής πίτσας – Σεφ από όλο τον κόσμο μαθαίνουν την τέχνη στη Νάπολη
- Η ΣΤΑΣΥ για την απόσυρση του συρμού στο Μοναστηράκι – Κόλλησε πλαστική σακούλα στον κινητήρα
- Με πρωταγωνιστή τον Πούτιν ξεκίνησε το «αντί-WOKE» αντίπαλο δέος της Eurovision, video-Live
- Ποια φυτά να προτιμήσετε για αρμονία και γαλήνη στο σπίτι ή το γραφείο
- Νέος μυστήριος θάνατος Ρώσου CEO: Βρέθηκε νεκρός σε δρομο, video
- Viral οι Ιταλοί αστυνομικοί: Σταμάτησαν Ferrari γιατί ήθελαν να δουν τη μηχανή της, vid
- Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών ζητεί από τις αεροπορικές εταιρίες να ακυρώσουν το 50% των πτήσεων που αναχωρούν την Κυριακή
- Όλα έτοιμα για τη ρωσική «αντί-Eurovision» των «παραδοσιακών αξιών», video
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία – Η ΝΔ παραμένει κυρίαρχο κόμμα
Κύρια Θέματα

















