«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ», είπαν οι Πακιστανοί!!! Αποκαλυπτικά ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφίες δείχνουν το ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιξε διάπλατα η κερκόπορτα!!!

Οι πρώτοι Αφγανοί βρίσκονται εδώ και καιρό στη χώρα μας, στην οποία τους στέλνουν προφανώς για να μείνουν. Και είναι αποφασισμένοι, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, να μην επιστρέψουν ξανά στο Αφγανιστάν.

Ενώ οι ελληνικές Αρχές προβάλλουν την «θωράκιση» του Έβρου και την ραγδαία μείωση των μεταναστευτικών ροών, ρεπορτάζ μέσου ενημέρωσης, δείχνει πως η κατάσταση είναι διαφορετική: Πολλές δεκάδες αλλοδαπών κατορθώνουν και φτάνουν μέχρι την Ειδομένη, αναζητώντας μια δίοδο προς την Ευρώπη.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί στα Σκόπια τούς συλλαμβάνουν, τους ξυλοκοπούν και τους επιστρέφουν στην χώρα μας, δεν αποκλείεται σε συνεννόηση με την Τουρκία, η οποία έχει ξεκινήσει, όπως διαβάσατε στο el.gr, να προσεγγίζει μουσουλμάνους ψηφοφόρους, μέσω του τουρκικού κόμματος Θράκης, με το βλέμμα στην είσοδο στην Βουλή, τουρκόφιλου μουσουλμανικού κόμματος.

Σε αυτό σιγοντάρει η απραγία της Ελληνικής Πολιτείας αλλά και συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προσφάτως, με αφορμή την επέτειο της δίκης της Χρυσής Αυγής, φιλοξένησε, παρουσία του ευρωβουλευτή του, κ. Αρβανίτη, τον Πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, ο οποίος ζητάει ανοιχτές πόλεις και σύνορα στους λαθραίους μετανάστες αλλά και ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ (βλ. βίντεο στο τέλος), όπως ακριβώς υποστηρίζει η Τουρκία.

Δείτε εικόνες:

Δεν αποκλείεται λοιπόν να γινόμαστε μάρτυρες ενός άρτια εκπονημένου σχεδίου ισλαμοποίησης της Ελλάδας και αντικατάστασής του πληθυσμού της, με τους αλλοδαπούς να «λύνουν« το δημογραφικό, όπως είχε ζητήσει η ΠτΔ, και την Τουρκία να προωθεί τις επιδιώξεις της, εντός ελλαδικής επικρατείας.  

Δείτε στο βίντεο τον πρόεδρο των Πακιστανών να ευχαριστεί, πριν από λίγες μέρες, την αξιωματική αντιπολίτευση για την στήριξη και την ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ που επέφερε για τους αλλοδαπούς στην χώρα μας!!!

ΕΔΩ ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί