Εξαιρετικά ενδιαφέρον: Αυτοί υπέγραψαν υπέρ της συμφωνίας με τα Σκόπια

Δημοσίευμα αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες...

Στην λίστα που παρουσίασε η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Αυγή», µε τα 320 άτομα, τα οποία τάχθηκαν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, εκτός φυσικά από τις διαψεύσεις των καλλιτεχνών για την υπογραφή τους (διαβάστε ΕΔΩ), όπως διαβάζουμε στο secret των Παραπολιτικών, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σχέση των προσώπων που υπέγραψαν το επίµαχο κείµενο µε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κρατικό μηχανισµό.

Παραθέτουμε το κείμενο όπως το βρήκαμε στο διαδίκτυο:

Συγκεκριµένα, έχουν υπογράψει µεταξύ άλλων: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α. Βαγενά, Π. Σκουρολιάκος, Θ. Μουµουλίδης και Μ. Κανελλοπούλου, η υποψήφια βουλευτής µε τον ΣΥΡΙΖΑ Α. Χατζησοφιά, ο ηθοποιός Γ. Κιµούλης, ο οποίος είχε διορισθεί πρόεδρος στο Ιδρυµα «Σταύρος Νιάρχος», ο τέως πρύτανης του ΑΠΘ, Ν. Μυλόπουλος, ο οποίος έχει διορισθεί πρόεδρος στο ∆.Σ. του Οργανισµού του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ο Χ. Αθανασιάδης, µέλος της Οργάνωσης των Πανεπιστηµιακών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυρ. Αθανασίου, πρόεδρος του ΙΚΥ, η ηθοποιός-µεταφράστρια Ολγα Αθανίτη, που ανήκει στην οµάδα των «53+», η Α. Ανδρούτσου, αντιπρόεδρος της επιτροπής του υπουργείου Παιδείας για τη στήριξη των παιδιών των προσφύγων, ο Γ. Αρβανίτης, ο οποίος είχε διορισθεί πρόεδρος του ∆ιεθνούς Φεστιβάλ Κινηµατογράφου Θεσσαλονίκης, η Ρ. Αστρινάκη, µέλος του τµήµατος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της επιτροπής του υπουργείου Εσωτερικών για τη διακρίβωση και στοιχείων πολιτογράφησης, ο Ε. Βεντούρας, που είχε διορισθεί άµισθος ειδικός σύµβουλος στο γραφείο του υπουργού Παιδείας, και ο Η. Γεωργαντάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του υπουργού Επικρατείας κ. Βερναρδάκη.

Ακολουθούν επίσης ο Γ. ∆ρόσος, ο οποίος είχε διοριστεί πρόεδρος της ∆ιοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, ο Γ. Θεοτοκάς, γ.γ. του υπουργείου Ναυτιλίας, ο Ν. Θεοτοκάς, πρόεδρος στο Εθνικό Συµβούλιο Παιδείας (ΕΣΥΠ), η Ι. Καµτσίδου, πρόεδρος στο Εθνικό Κέντρο ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης, η Μ. Καραµεσίνη, διοικήτρια του ΟΑΕ∆, ο Β. Καρδάσης, πρόεδρος του ΕΑΠ, η Κ. Κνήτου, µέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. Κουζέλης, πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ο Γ. Κουµεντάκης, καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ο Μ. Λογιάδης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, η Ντ. Μπατζιά, δηµοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθµού «Στο Κόκκινο», ο Ν. Μπελαβίλας, γραµµατέας στο τµήµα Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ο. Φερχάτ, αναπληρωτής γραµµατέας του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, η Κ. Παπαπαντολέων, η οποία ήταν ειδικός σύµβουλος στο γραφείο του πρώην υπουργού ∆ικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλου, η σκηνοθέτιδα Α. Πολίτη, ιδρυτικό µέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο Παρίσι, η ιστορικός Α. Σαλβάνου, η οποία είχε διορισθεί ειδική συνεργάτιδα στο γραφείο του υπουργού Παιδείας, και ο Γ. Σπάθης, µέλος της Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ.

Στην σχετική λίστα φιγουράρουν τα ονόµατα του οµότιµου ∆. Χασάπη, πρώην γ.γ. του υπουργείου Παιδείας και προέδρου του Εθνικού Συµβουλίου Πρωτοβάθµιας και ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, της Μ. Ψύλλα, προέδρου του ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής ∆ιπλωµατίας, του ∆. Ψύλλου, προέδρου στη διεπιστηµονική επιτροπή Πειραµατικών Σχολείων, της νοµικού Ν. Σωτηροπούλου, η οποία ανήκει στη ∆ιεύθυνση Ελληνοµάθειας του υπουργείου Παιδείας, και του Π. Χαραµή, αντιπροέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.  

ΠΗΓΗ: Secret

 

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu