• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έτοιμο το σχέδιο: Πως Θα σταματήσουν οι προκλήσεις των Τούρκων; Δεν θα σας αρέσει η απάντηση (Βίντεο)

Έτοιμο το σχέδιο: Πως Θα σταματήσουν οι προκλήσεις των Τούρκων; Δεν θα σας αρέσει η απάντηση (Βίντεο)

Η τουρκική προκλητικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Στην πραγματικότητα δεν υπήρξαν ποτέ όρια. Η γειτονική χώρα, διεκδικεί και η κυβέρνησή της, κάνει εμπρηστικές δηλώσεις. Η Ελλάδα δεν απαντά δυναμικά στις προκλήσεις.

Η οικονομική κρίση, έκανε τους Τούρκους να αποθρασυνθούν. Σε μια εποχή που η Ελλάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης στην κυριολεξία, τα Εθνικά θέματα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, δυστυχώς.

Όπως διαβάσατε στο el, οι Τούρκοι σύντομα θα αποκτήσουν το ρωσικό αντιεροπορικό σύστημα S-400, το οποίο να σημειώσετε ότι θα “κλειδώσει” όλη την Ελλάδα. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN (διαβάστε ΕΔΩ), δήλωσε ότι το γεγονός αυτό τον ανησυχεί και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα αυτή την στιγμή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, να απαντήσει στην κούρσα των εξοπλισμών (των Τούρκων). Με λίγα λόγια, η Ελλάδα ούτε νέο μαχητικό μπορεί να παραλάβει, ούτε νέο αντιαεροπορικό σύστημα. Η Τουρκία θα προμηθευτεί τους S-400 εκτός απροόπτου και υπάρχει φόβος να προμηθευτεί και μαχητικά F-35, αν καταφέρει να ισορροπήσει ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις.

Πως θα σταματήσουν λοιπόν οι προκλήσεις των Τούρκων, σε μια εποχή που η Ελλάδα μένει πίσω (στρατιωτικά);

Η απάντηση δεν θα σας αρέσει: Αν η σημερινή κυβέρνηση προλάβει, θα κάνει μια Συμφωνία τύπου Πρεσπών, με την Τουρκία.

Δείτε ξανά, την συνέντευξη που έδωσε ο κ.Αποστολάκης:

photo:eurokinissi