Έρχεται «σανός»: Survivor Ελλάδας-Τουρκίας για να ξεχάσουμε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού TV Ατζούν Ιλίτζαλί, που είναι παραγωγός και παρουσιαστής του Survivor 2019, ανακοίνωσε τα σχέδια του.

 

Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Σοζτζού, ο Ατζούν Ιλίτζαλι μιλώντας στην ζωντανή εκπομπή του TV8 ¨Έλα να μιλήσουμε¨, ανακοίνωσε πως το Survivor 2019, θα είναι ανάμεσα σε ομάδες Τουρκίας και Ελλάδας, ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα είναι όλοι νέοι διαγωνιζόμενοι.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι σχετικά με το Survivor 2019, έδωσε τις εξής πληροφορίες: Στο Survivor φέτος το σχέδιο μας είναι για Τουρκία-Ελλάδα. Θα εκπέμπεται στις δύο χώρες και την ίδια βραδιά, αλλά δεν θα είναι κοινή μετάδοση. Το μοντάζ των εκπομπών θα είναι διαφορετικό, στο δικό τους πρόγραμμα οι ζωές θα μεταδίδονται περισσότερο. Αλλά οι παίχτες δεν θα είναι ίδιοι. Στο ένα νησί θα είναι οι Τούρκοι και στο άλλο οι Έλληνες και θα υπάρχει ένας συγκριτικός αγώνας.

Θα αρχίσουμε με εντελώς νέους διαγωνιζόμενους. Δώσαμε στον Έλληνα παρουσιαστή την αποστολή να συστήσει ομάδα. Γυρνά όλη την Ελλάδα αυτή την στιγμή. Τον Φεφρουάριο του 2019 θα αρχίσουμε τις εκπομπές.

Το διαβάσαμε στα «Τουρκικά Νέα». Τα σχόλια δικά σας!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu