Έρχεται και η «Νότια Μακεδονία»: Αυτή είναι η «επιτυχία» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (ΧΑΡΤΗΣ)

Πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, επιμένουν να κάνουν τους...αδιάφορους στους ΑΝΕΛ, για κάτι που σχεδόν όλοι οι Έλληνες έχουν καταλάβει σήμερα.
Του Άρη Δημόπουλου

 

Μέχρι και…υποδείξεις κάνουν οι Συριζαίοι στους Έλληνες πολίτες που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη το πόσο…«σπουδαία» ήταν η συμφωνία για το Σκοπιανό.

Μάλιστα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, επικαλέστηκε ένα…προκλητικό πλην επεξηγηματικό ντοκιμαντέρ του BBC για τις εξελίξεις στο Μακεδονικό θέλοντας να παρουσιάσει την μεγάλη διπλωματικά επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης τις τελευταίες μέρες!

«Χτεσινό ρεπορτάζ BBC, η καλύτερη απάντηση σε όσους παριστάνουν ότι δεν έχουν καταλάβει τι πέτυχε η κυβέρνηση με τη συμφωνία. Το “Macedonia” στον χάρτη του ρεπορτάζ γίνεται πλέον “North Macedonia”» γράφει η Ρ. Σβίγκου.

Αυτή λοιπόν είναι η «μεγάλη επιτυχία» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε ένα τόσο κρίσιμο εθνικό θέμα όσο το Σκοπιανό.

Η παρακάτω φωτογραφία μπορεί να αποτυπωθεί ως άλλη μία εθνική ήττα, ωστόσο το «σόου» έχει και συνέχεια!

 Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, είναι απλά ζήτημα χρόνου έως ότου η μία και μοναδική Μακεδονία εντός ελληνικού εδάφους να αποκαλείται από τους έξωθεν ως…«Νότια Μακεδονία», ορμώμενοι από την ίδια την υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης!

Βλέπουμε πως τα τετελεσμένα που δημιουργούνται στην ευρύτερη περιοχή είναι ολέθρια για τον ελληνισμό, καθότι πολύ σύντομα και με τις “ευλογίες” των εγχώριων καλοθελητών, η «Βόρεια Μακεδονία» αυτόματα θα γεννά την ανάγκη για ύπαρξη μίας «Νότιας Μακεδονίας»!

Δυστυχώς οι…παρενέργειες της απίστευτα ανθελληνικής συμφωνίας που υπεγράφη μόλις χθες στις Πρέσπες, δεν τελείωσαν αλλά μόλις άρχισαν!

 

  • 109
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...