Menu
  • Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ
  • ΕΙΔΗΣΗ για «γερά στομάχια» – Συμφωνία Πρεσπών: ΓΙΑΤΙ, δεν λογαριάζει το πολιτικό κόστος, η κυβέρνηση; (Βίντεο)

ΕΙΔΗΣΗ για «γερά στομάχια» – Συμφωνία Πρεσπών: ΓΙΑΤΙ, δεν λογαριάζει το πολιτικό κόστος, η κυβέρνηση; (Βίντεο)

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φαρμάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Ζάεφ τα έχει όλα έτοιμα. Η Συμφωνία των Πρεσπών προχωράει κανονικά.

Φαινόταν ότι στα Σκόπια υπήρχε πρόβλημα, αλλά αυτό το πρόβλημα πιθανότατα λύθηκε.

Τι φέρεται να είχε δηλώσει πριν λίγες ώρες σε δημοσιογράφους, ο Πάνος Καμμένος:

Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό. Υπάρχει μια εμπλοκή στα Σκόπια και μέχρι να αρθεί η εμπλοκή είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντησή μας. Δεν μπορούμε να πάμε σε συνάντηση με σενάρια.

Το tweet που έκανε πριν λίγη ώρα, ο Πάνος Καμμένος

Η μόνη διαφορά μας στην κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας. Τα υπόλοιπα λύνονται κοινοβουλευτικά. Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν αυτή συνδεθεί με την συμφωνία των Πρεσπών όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό .

Μέχρι στιγμής, έχουμε κάποια σημαντικά ΔΕΔΟΜΕΝΑ

1.Ο Ζάεφ βρήκε τους 80.

2.Αν ισχύει ότι η σημερινή συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου, αναβλήθηκε εξαιτίας της αβεβαιότητας που υπήρχε στα Σκόπια, πλέον δεν υπάρχει λόγος να μην συναντηθούν οι δύο άνδρες.

3.Ο Πάνος Καμμένος έχει μόνο ΜΙΑ διαφορά με την κυβέρνηση και αυτή έχει να κάνει με το ονοματολογικό. Θα περιμένουμε όμως, να ξεκαθαρίσει το τοπίο ΔΙΟΤΙ εδώ και αρκετές ημέρες (μην πούμε χρόνια), κυκλοφορούνε διάφορα σενάρια για την ρήξη Τσίπρα-Καμμένου.

4.Η κυβέρνηση δεν δείχνει να φοβάται, για την στάση που κρατάει ο Πάνος Καμμένος, αφού θεωρεί ότι μπορεί να εξασφαλίσει νέα πλειοψηφία.

Πολλοί αναρωτιούνται, για πιο λόγο η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω στο θέμα των Πρεσπών. Η λογική λέει, ότι συμφέρει τον κ.Τσίπρα να προσφύγει στις εκλογές, πριν έρθει για κύρωση στην ελληνική Βουλή, με σκοπό να περισώσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μικρή η πιθανότητα, να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς ο πρωθυπουργός θέλει να κυρώσει την Συμφωνία, αφού την θεωρεί σημαντική παρακαταθήκη.

Πολιτικά, τον κ.Τσίπρα δεν τον συμφέρει να κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Πως το ξέρουμε ΑΥΤΟ;

Εικόνες από το Συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Θεσσαλονίκη):

Εικόνες από το Συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Αθήνα):

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ (εκτός και αν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΖΗΜΙΑ (για τα συμφέροντά της αλλά και του λαού) ΣΥΜΦΩΝΙΑ;

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Επιπλέον, είχαμε και την ΤΥΧΑΙΑ επίσκεψη της Καγκελαρίου (με ημερομηνία λήξης) Μέρκελ στην ΕΛΛΑΔΑ. Πολλοί είπαν ότι η Γερμανίδα πολιτικός, ήρθε για να στηρίξει τον κ.Τσίπρα, τώρα που η Συμφωνία των Πρεσπών έχει «ΖΕΣΤΑΘΕΙ» και είναι έτοιμη να κυρωθεί από την ελληνική Βουλή.

Μια σύγκριση, η οποία μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι: Μέρκελ και Τσίπρας, έχουν κοινό πολιτικό προσανατολισμό. Είναι και οι δύο προοδευτικοί πολιτικοί, που ακολουθούν την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και που φυσικά ΘΕΛΟΥΝ την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η Μέρκελ φεύγει, δεν θα ξανα-θέσει υποψηφιότητα για την Καγκελαρία. Ο κ.Τσίπρας βρίσκεται στην ουσία 4 χρόνια στην εξουσία και το αργότερο τον Οκτώβριο του 2019 θα γίνουν εκλογές.

Επίσης θα πρέπει να αναγνωρίσουμε το εξής:

Ο πρωθυπουργός, ανέκαθεν ήταν υπέρ της…λύσης του Σκοπιανού. Έλεγε από πριν ποιο σχέδιο θα ακολουθήσει και το ακολούθησε. Οπότε, σε αυτό σίγουρα ήταν ειλικρινής. Δεν κορόιδεψε τους ψηφοφόρους, ΓΙΑΤΙ (οι ψηφοφόροι) γνώριζαν τι θα ακολουθήσει.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Κάποια πράγματα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ!

photo credits:Eurokinissi

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...