• Αρχική
  • Άρθρα
  • Διαβάστε αυτή την ανάρτηση – Φαντάζεστε να κατέβει στις εκλογές ο Ρουβίκωνας; (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε αυτή την ανάρτηση – Φαντάζεστε να κατέβει στις εκλογές ο Ρουβίκωνας; (ΦΩΤΟ)

Ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας, έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στο facebook, την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

«Δεν έχουμε σκοπό να εισβάλουμε στην Βουλή για τρίτη φορά.Τσάμπα τραβιέστε. Τα σημεία παρέμβασης του Ρουβίκωνα έχουν βρεθεί έχουν σχεδιαστεί είναι πολλά και είναι αλλού. Πολλά από αυτά θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση εισβολής στο Βοξ. Δεν θα ενεργοποιηθούν αν δεν γίνει εισβολή στο Βοξ. Υπάρχει ένα σχοινί και δύο πλευρές που το τραβάνε.Αν κοπεί το σχοινί θα πέσουμε όλοι.

Υ.Γ.1 Η γραμμή Μαζινό έπεσε γιατί δεν προέβλεψε έγκαιρα. Θες από ανεπάρκεια θες από αλαζονεία. Στην πολιτική προβλέπουμε η χάνουμε.

Υ.Γ2 Γρηγόρη Δημητριάδη βάλτους σε μια τάξη. Έχουν Ναπολεόντειο σύνδρομο έχουμε ρώσικο χειμώνα».

Είδατε την ανάρτηση: Όποιος με τόσο ξεκάθαρο τρόπο πραγματοποιεί “χαλαρές” επιθέσεις που δεν τον “γεμίζουν” με νομικά βάρη, είναι λες και το κάνει επίτηδες ώστε μετά να έρθει το Κράτος με σκοπό να επιβληθεί επάνω στους πολίτες…για λόγους ασφαλείας. Αν αύριο-μεθαύριο δείτε τον Ρουβίκωνα να κατεβαίνει στις εκλογές να μην εκπλαγείτε. Είδατε τι έγραψε το ηγετικό στέλεχος: Στην πολιτική προβλέπουμε η χάνουμε.

Ο Ρουβίκωνας λοιπόν, έχει πολιτική ατζέντα και αυτό είναι φανερό. Οι ακτιβιστικές του ενέργειες, έχουν κερδίσει την συμπάθεια αρκετών Αριστερών αλλά και ακομμάτιστων πολιτών, που βλέπουν ότι οι παρεμβάσεις σε ιατρεία κλπ, τους δικαιώνει.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία πλέον έχει την πολιτική κάλυψη που ήθελε. Η νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ακολουθεί μια αρκετά σκληρή γραμμή θα έλεγε κανείς. Αρκετές καταλήψεις έχουν διαλυθεί, ενώ η ΕΛ.ΑΣ έχει μόνιμη παρουσία στα Εξάρχεια.

Οι άνθρωποι που έχουν συγκεκριμένα Αριστερά ιδεολογικά πιστεύω, θεωρούν ότι οι κινήσεις της νέας κυβέρνησης, δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση, το el θα συνεχίσει να σας ενημερώνει και όσον αφορά την ανάρτηση του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα, τονίζουμε ότι τα σχόλια για το τι ακριβώς θέλει να πετύχει, είναι δικά σας.Πάντως δεν νομίζουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι όλα γίνονται τυχαία και αυτό είναι ξεκάθαρο, αφού ο Ρουβίκωνας βγάζει Δελτία Τύπου, σαν και αυτά που βγάζει η αστυνομία. Διαβάσαμε για σχεδιασμό και οργάνωση.

Photo:eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •