• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ
  • Μείναμε άφωνοι: Τι ειπώθηκε στην Βουλή, για την δολοφονία του Κατσίφα, όταν βουλευτής, ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή! (Βίντεο)

Μείναμε άφωνοι: Τι ειπώθηκε στην Βουλή, για την δολοφονία του Κατσίφα, όταν βουλευτής, ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή! (Βίντεο)

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ.Ζαρούλια, στις 29/10/2018,

ζήτησε από την Βουλή των Ελλήνων, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του Κ.Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας.

Μάλιστα η κ.Ζαρούλια, ζήτησε να τηρηθεί (ενός λεπτού σιγή), επειδή όπως είπε, ένας Έλληνας δολοφονήθηκε άνανδρα, από το αλβανικό καθεστώς που διώκει τον ελληνισμό και τόνισε ότι αυτή η δολοφονία έγινε, επειδή ο Κ.Κατσίφας ήθελε να κυματίζει η ελληνική σημαία, την 28η Οκτωβρίου.

Το αποτέλεσμα

Από το προεδρείο της Βουλής ακούσαμε ότι δεν υπάρχει καμία αντίρρηση η μνήμη αυτού του ανθρώπου να τηρηθεί, ΑΛΛΑ:

Για το ενός λεπτού σιγή, δεν προβλέπεται από τον….κανονισμό, ακούσαμε επί λέξη να λένε από το προεδρείο. Μάλιστα ειπώθηκε, ότι πρέπει να υπάρξει διάσκεψη των προέδρων, αλλά τονίστηκε ότι….αναμφισβήτητα, η Βουλή τιμάει την μνήμη του ανθρώπου αυτού που έπεσε.

Όλα τα παραπάνω ειπώθηκαν στην Βουλή των Ελλήνων, μια ημέρα μετά από την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Ειπώθηκε κάτι για τον κανονισμό της Βουλής, όπως διαβάσατε παραπάνω, με αποτέλεσμα να μην γίνει δεκτό το αίτημα της κ.Ζαρούλια.

Δείτε το βίντεο:

Τα σχόλια δικά σας!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...