Αυτό ετοιμάζουν και στον Έβρο με τους μουσουλμάνους – Σοκαριστικές εικόνες από ψηλά, vid

Η «ισλαμική ζώνη» γίνεται πραγματικότητα...
  • «-Ήδη επεκτείνουμε το Φυλάκιο στον Έβρο
  • -Τι χωρητικότητας κύριε υπουργέ
  • -Ταυτόσημη περίπου με της Σάμου».

Αυτό είχε δηλώσει ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, στο δημοτικό συμβούλιο της Χίου στις 3 Σεπτεμβρίου 2020.

Στην Σάμο, λοιπόν, η δομή φιλοξενίας παράνομων μεταναστών προβλέπεται να έχει χωρητικότητα 5.000 αλλοδαπούς στην τελική της μορφή. Ξεκινάει με 1.500 και ήδη κατασκευάζεται με γρήγορους ρυθμούς, στην μια πλευρά.

Ταυτόχρονα, ωστόσο, δημιουργούνται οι υποδομές για αύξηση της χωρητικότητας.

Παρομοίως συμβαίνει και στην Χίο, με την σύμφωνη γνώμη του δημάρχου της περιοχής.

Η Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ, με ένα σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ με πανοραμική θέα, δείχνει πως θα μοιάζουν οι δομές φιλοξενίας μουσουλμάνων από τον Έβρο μέχρι και την Ρόδο, δημιουργώντας την περιβόητη ισλαμική ζώνη, για την οποία έχει προειδοποιήσει το el.gr (ΕΔΩ).

Γράφει η Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ:

Τους ξεγέλασαν. Δείτε την Υπερδομή που φτιάχνουν στη Σάμο, αντί για δομή των 1.200. Χρησιμοποιώντας την απαράδεκτη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο Βαθύ, έπειτα από 8 απορριπτικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, πήραν, μετά από πολλές πιέσεις και κατά πλειοψηφία, το πράσινο φως για δομή 1.200 θέσεων. Και ενώ κατασκευάζουν τις 1.200 θέσεις, φτιάχνουν ακριβώς δίπλα, αγνώστου αριθμού νέες δομές χιλιάδων θέσεων.

Ακόμη και το 1500 + 600 + ΠΡΟΚΕΚΑ που παρουσίασε ο Υπουργός Μετανάστευσης για τη Σάμο φαίνεται ελάχιστο μπροστά στην θέα της τεράστιας πόλης μεταναστών που κατασκευάζουν.

240+ στρέμματα στη Σάμο, 240+ στρέμματα και στη Χίο. Εκβιαστικά διλήμματα στη Σάμο, εκβιαστικά διλήμματα και στη Χίο. Εξαπάτηση και διασπορά διχόνοιας στη Σάμο. Εξαπάτηση και διασπορά διχόνοιας στη Χίο.

Ο ίδιος σκηνοθέτης, παρόμοια φερέφωνα, ο ίδιος στόχος: Τα νησιά να γίνουν πάρκινγκ μεταναστών.

Λέμε ΟΧΙ στο έγκλημα!”.

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί