• Αρχική
 • Άρθρα
 • Αυτές τις εικόνες μέσα στην απεργία τις πρόσεξε κανείς;;; «Καμπάνακι» για την Ελλάδα – Σε λίγο θα είναι αργά, ΦΩΤΟ

Αυτές τις εικόνες μέσα στην απεργία τις πρόσεξε κανείς;;; «Καμπάνακι» για την Ελλάδα – Σε λίγο θα είναι αργά, ΦΩΤΟ

Υπό τους ήχους τραγουδιών του Ξυλούρη που έχει πει και το «μπήκαν στην πόλη οι οχτροί»...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας,  λόγω συγκέντρωσης αριστερών και αριστεριστών μπροστά από την Βουλή, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ  που αντιδρούν στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Μαζί με την μάζα των αριστερόστροφων διαδηλωτών, έχουν κατέβει στους δρόμους Πακιστανοί και άλλοι αλλοδαποί, ξεδιπλώνοντας την προπαγάνδα τους.

Σε βίντεο που ανέβασε η πακιστανική κοινότητα Ελλάδας, υπό τους ήχους τραγουδιών του Νίκου Ξυλούρη γίνεται λόγος για προστασία των δήθεν δικαιωμάτων από τις συλλήψεις παράνομων μεταναστών στο πλαίσιο του σχεδίου «Σκούπα».

ΕΔΩ το βίντεο (5o Λεπτό υπό τους ήχους του Ζαβαρακατρανέμια)!

Σημειώνεται πως πριν δύο μέρες, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούσαν να συλλάβουν τους έξι Πακιστανούς που έγδυσαν την Ελληνίδα και την βιντεοσκοπούσαν, με σκοπό να την βιάσουν, ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, αναρτούσε ακόμα ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με κόλπα αποφυγής σύλληψης για τους Πακιστανούς που δεν διαθέτουν χαρτιά (ΕΔΩ), ενώ ζητά και δικαίωμα ψήφου, ειδικά μετά την προτροπή της Προέδρου της Δημοκρατίας πως οι «μετανάστες» πρέπει να «λύσουν το δημογραφικό της Ελλάδας (ΕΔΩ).

Οι απεργοί αυτά τα γνωρίζουν ή δεν ασχολούνται;;; Μάλιστα αρχηγοί κομμάτων ακόμα και από τον μεσαίο χώρο σπεύδουν να υποστηρίξουν όλα αυτά που γίνονται!

Την ίδια ώρα, ο Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κούσαντας σχολίασε τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό – δημογραφικό ζήτημα, με ανάρτηση στο Facebook, χτυπώντας το «καμπανάκι» του κινδύνου…

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι μόνο η ΠτΔ που έκανε την δήλωση ότι «είναι αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία που θα συμβάλλει στην αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας».

 1. Σε όλα τα μεγάλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τον Έβρο υπάρχουν Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών (ΚΥΤ) (Φυλακίου Έβρου, Μυτιλήνης, Χίου, Κω, Λέρου και Σάμου) που φιλοξενούν μεγάλο άγνωστο αριθμό ατόμων αδιευκρίνιστου ταυτότητας, αποτελώντας απειλή για κάθε είδους ενδεχόμενη δολιοφθορά «ευαίσθητων εγκαταστάσεων» που βρίσκονται στα ανατολικά σύνορά μας. Δείτε ΕΔΩ.
 2. Οι δομές μεταναστών σε όλη την Ελληνική επικράτεια έχουν αυξηθεί σε 32 συνολικά (Αττικού Άλσους, Ελαιώνα, Σχιστού, Διαβατών, Βαγιοχωρίου, Αλεξάνδρειας, Νέας Απολλωνίας, Βόλου, Δολιανών, Βέροιας, Δράμας, Θήβας, Θερμοπυλών, Καβάλας, Ελευσίνας, Κάτω Μηλιάς, Κατσικά, Κυλλήνης, Κουτσόχερου, Λαγκαδικίου, Λαυρίου, Οινοφύτων, Μαλακάσας, Σκαραμαγκά, Ριτσώνας, Σερρών, Γρεβενών, Πολυκάστρου, Φιλιππιάδας, Σιντικής, Κορίνθου και Πύργου). Δείτε ΕΔΩ.
 3. Οι επιθέσεις σε γυναίκες επαναλαμβάνονται στις παραλίες από ομάδες μεταναστών με διαφορετική κουλτούρα όπως στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Αγία Μαρίνα Αττικής το τελευταίο διήμερο.
 4. Πολλές περιοχές της Αθήνας (Πατησίων, Αχαρνών, Πλατεία Βάθης, Πλατεία Βικτωρίας, Άγιος Παντελεήμονας, Μεταξουργείο, Πλατεία Θεάτρου) έχουν γκετοποιηθεί και η κυκλοφορία την νύχτα ενέχει κινδύνους στις περιοχές αυτές.
 5. Η εγκληματικότητα αυξάνεται από σπείρες αλλοδαπών και καθημερινά γινόμαστε γνώστες πρωτόγνωρων εγκλημάτων κατά αθώων πολιτών.
 6. Ακόμα και το 2020 με επίσημα στοιχεία της FRONTEX πέρασαν στην Ελλάδα 19.861 λαθρομετανάστες παρόλη την ετήσια μείωση σε αριθμό και παρόλα τα μέτρα επόπτευσης των συνοριοφυλάκων και της επαγρύπνησης σε Έβρο και Νησιά. Η Εθνοφυλακή στις παραμεθόριες περιοχές πρέπει να υπαχθεί άμεσα στις δυνάμεις ενίσχυσης της φύλαξης των συνόρων με νομική διάταξη. Οι Έλληνες εθνοφύλακες σε Έβρο και Νησιά έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης.
 7. Πολλοί νέοι Έλληνες επιστήμονες εγκατέλειψαν την χώρα μας, αναζητώντας μία καλύτερη οικονομική τύχη στο εξωτερικό κυρίως στα χρόνια της κρίσης (400.000 νέοι τουλάχιστον έχουν φύγει από την Ελλάδα από το 2009)
 8. Δυστυχώς στην Ελλάδα καταγράφεται ένας από τους χαμηλότερους δείκτες γονιμότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση με 1,26 παιδιά ανά οικογένεια, όταν ο πληθυσμός της χώρας το 2050 θα είναι 8,3 εκατομμύρια.
  Αναμφισβήτητα το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ και ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ απειλούν άμεσα πλέον την εθνική μας ταυτότητα, την εθνική μας ασφάλεια και την πληθυσμιακή εθνική αλλοίωση μας. Δώστε λύσεις τώρα πριν είναι αργά».