• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αν το συνέδριο αφορούσε τις εκτρώσεις;;; Ο Χασάν θα «σώσει» την Ελλάδα, ΒΙΝΤΕΟ

Αν το συνέδριο αφορούσε τις εκτρώσεις;;; Ο Χασάν θα «σώσει» την Ελλάδα, ΒΙΝΤΕΟ

Τεράστιο θέμα προέκυψε με συνέδριο για την γονιμότητα…

Αναβλήθηκε, όπως όλοι είδαν το 1ο Συνέδριο Γονιμότητας μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε στην κοινή γνώμη. Την αναβολή του συνεδρίου ανακοίνωσε ο ίδιος ο γυναικολόγος Κώστας Πάντος, ένας εκ των διοργανωτών του Συνεδρίου.

Άμεσα απέσυρε την αιγίδα της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία έχει υποστηρίξει πως το δημογραφικό θα λύσουν, εκτός των άλλων, οι παράνομοι μετανάστες (ΕΔΩ), ενώ το ίδιο έπραξαν και πολλοί χορηγοί βγάζοντας ανακοινώσεις κατά του συνεδρίου.

Πολλοί ισχυρίστηκαν πως στο εν λόγω βίντεο η γυναίκα παρουσιάστηκε σαν ένα κομμάτι μιας αναπαραγωγικής διαδικασίας χωρίς το δικαίωμα ελεύθερης βούλησης!

Αυτό που φαίνεται είναι μια γυναίκα, η οποία είχε επικεντρωθεί στην καριέρα της, αφήνοντας τα χρόνια περάσουν και από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσε να κάνει πια παιδιά.

Το συνέδριο, όπως αφήνουν να εννοηθεί οι διοργανωτές του, ήθελε να τονώσει τον θεσμό της οικογένειας.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Οι αρχικές αντιδράσεις που επηρέασαν μετά και άλλους και οδήγησαν στην ακύρωση του συνεδρίου απέρρευσαν πράγματι από την στήριξη στην ελευθερία της γυναίκας, η οποία πράγματι έχει καταπατηθεί και καταπατάται ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ με άλλους τρόπους, ή μήπως έχει καλλιεργηθεί «τυφλό μίσος», εναντίον οποιασδήποτε πρωτοβουλίας μπορεί να στηρίζει έστω και κατ’ ελάχιστον την τεκνογονίας, την ίδια ώρα που το «σπέρμα του Χασάν» καλείται από τον ανώτατο θεσμό της Δημοκρατίας, να σώσει την Ελλάδα;;;

Αν το συνέδριο αφορούσε τις εκτρώσεις και την χαμένη ζωή, την οποία γυναίκα, υποτίθεται, έχασε επειδή έκανε παιδί, τι θα γινόταν;;; Στα πάντα μετράει το κίνητρο και ο δόλος!