Αλβανικό ζήτημα: Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις, έχουν προχωρήσει πολύ!

Εδώ και κάποιο διάστημα, η Ελληνική πλευρά διεξάγει συνομιλίες με την Αλβανική (πλευρά).

Σύμφωνα με τα λίγα που έχουν γίνει γνωστά, Ελλάδα και Αλβανία πρόκειται “να τα βρουν” στο θέμα των θαλάσσιων ζωνών, αλλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με την Αντιπολίτευση, οι συζητήσεις γίνονται πολύ μακριά από το φως και για αυτό τον λόγο υπάρχει ο φόβος, να ξαναζήσουμε στιγμές…Πρεσπών και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν θέλει.

Την ίδια ώρα, διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι οι συζητήσεις της Ελλάδας και της Αλβανίας, έχουν προχωρήσει πολύ και ότι βρίσκονται σε ένα σημείο κρίσιμο. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν συζητήσεις για πολλά θέματα και αυτές (οι συζητήσεις) γίνονται σε πολύ καλό και θετικό κλίμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι:

Ο Ελληνικός λαός, μαθαίνει πάντα τελευταίος τα νέα που τον αφορούν άμεσα. Δεν μπορεί να γίνονται κρυφά οι συζητήσεις για τα Εθνικά θέματα. Η Ιστορία του Σκοπιανού επαναλαμβάνεται και στο τέλος θα δούμε στην τηλεόραση να «πέφτουν» υπογραφές, αυτή την φορά για το Αλβανικό.

Οι «κακές γλώσσες» λένε, ότι Αλ.Τσίπρας και Ράμα τα «βρήκαν» στην συνάντηση που είχαν εχθές, στο περιθώριο της Συνόδου για τα Δυτικά Βαλκάνια.

Με πληροφορίες από το ΑΜΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu