19 Μαΐου Ημέρα Μνήμης θα έπρεπε να αποτελεί τρανό παράδειγμα, όμως….

Αντ' αυτού, μια σειρά αυτοκαταστροφικών πολιτικών μας έχει ρίξει στην απόλυτη λήθη.

Γράφει η Εύη Λασκαρίνα

Πόσοι άραγε θα απαντούσαν σωστά στην ερώτηση, για το τι εορτάζουμε σήμερα; Τι πρέπει να θυμόμαστε σήμερα και να μην το ξεχάσουμε ποτέ; Ελάχιστοι θα ήταν αυτοί που θα απαντούσαν, αν δεν είχαν δει ή ακούσει πρώτα, τις ειδήσεις της ημέρας κι ακόμα λιγότεροι –και μάλλον Ποντιακής καταγωγής– θα ήταν αυτοί που θα απαντούσαν σωστά, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Άλλωστε, ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτά τα φοβερά γκάλοπ, που βλέπουμε σε βίντεο, όπου Έλληνες νέοι και μαθητές δεν γνωρίζουν τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου και την 25η Μαρτίου!!!

Θα θυμούνταν άραγε, ότι στις 19 Μαΐου είναι η ημέρα μνήμης μιας από τις μεγαλύτερες σφαγές που γνώρισε ποτέ, Ελληνικός πληθυσμός στην πατρώα γη του και ημέρα μνήμης του ξεριζωμού χιλιάδων Ελλήνων από τη γενέτειρα Ποντιακή γη;

Ένα από τα πιο δυνατά, άξια κι εκλεκτά κομμάτια του Ελληνισμού, ο Ποντιακός Ελληνισμός, με ιστορία χιλιάδων χρόνων στις Ακτές της Μαύρης θάλασσας και στο Βορρά της Μικράς Ασίας, αφανίστηκε με σφαγές, λεηλασίες και βίαιους εκτοπισμούς, γνωρίζοντας τη φωτιά και το μαχαίρι του αιμοσταγούς Τούρκου και των βαρβάρων που έσερνε το κατόπι του.

Αυτή η άγνοια των ιστορικών γεγονότων από τους νέους μας σήμερα, είναι η τραγική κατάληξη της απαξιωμένης πλέον παιδείας που λαμβάνουν τα παιδιά μας στα Ελληνικά σχολεία, τα οποία δεν είναι πλέον Ελληνικά! Τα σχολεία της χώρας μας έχουν καταντήσει χωνευτήρια αλλοπρόσαλλων πολιτικών, εκπαιδευτικών, ψυχολογικών κι ότι άλλου είδους πρακτικών μπορούμε να φανταστούμε. Οι γραμμές αυτές έρχονται από το εξωτερικό και ειδικά μέσα από οδηγίες της ΕΕ. Εγκεκριμένοι μεγάλοι επιστήμονες με τις έρευνες τους, που κανείς δεν ξέρει πότε έγιναν και πάνω σε ποιους έγιναν (αλλά δεν το ερευνά κιόλας, επειδή το θεωρεί πιστοποιημένο, αφού το εγκρίνει κοτζάμ ΕΕ!) έρχονται με εντολή να εφαρμοστούν και στη χώρα μας, όπως σε όλα τα κράτη μέλη.

Η πολιτική ανεπάρκεια, η έλλειψη πολιτικής βούλησης και εθνικής συνείδησης, οι πρακτικές δουλοπρεπών ή άλλου είδους συμπεριφορών προς τα ξένα συμφέροντα, έρχονται να παραγκωνίσουν το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων. Καταντήσαμε πλέον στις μέρες μας, να πηγαίνουμε αντίθετα στα εθνικά μας συμφέροντα, αντίθετα στην ιστορία, τα ήθη και τα πιστεύω του λαού μας, αντιμετωπίζοντας πλέον τον κίνδυνο του αφανισμού από τους εχθρούς του έθνους μας. Κάθε λαός χωρίς μνήμη, όχι απλά είναι καταδικασμένος να ξαναζήσει τα λάθη του παρελθόντος, αλλά κινδυνεύει να αφανιστεί, οπότε δεν πρόκειται να ξαναβιώσει κανένα ιστορικό γεγονός πλέον.

Στόχος, να μην θυμάται κανείς την ιστορία του, ώστε να μην εκδηλώνει αντίσταση! Να μην έχει παραδείγματα ώστε να διδάσκεται. Να μην έχει δύναμη, ψυχικό και πνευματικό σθένος, βασιζόμενος στα παραδείγματα που του δίνει η ιστορία των προγόνων του. Να μην έχει θέληση να διατηρήσει την ταυτότητά του, τα όσια και τα ιερά του. Να μην περιφρουρεί τα συμφέροντά του και να μην γνωρίζει με ποιον τρόπο θα προστατέψει, όχι μόνο τα συμφέροντα του έθνους του, αλλά και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας του. Εκεί έχουμε φτάσει σήμερα.

Όχι απλά, δεν θυμόμαστε την ιστορία μας, αλλά δεχόμαστε να μας εκτοπίζουν και πάλι από τον τόπο μας, οι ίδιες ορδές βαρβάρων που μας έσφαζαν εκείνες τις φοβερές ημέρες των σφαγών και της καταστροφής. Δεχόμαστε, οι ίδιοι βάρβαροι, που αφάνισαν τους παππούδες μας, που βίασαν τις γιαγιάδες μας, που σκότωσαν τους αγαπημένους μας, να πάρουν τα σπίτια μας, να φυλακίζουν τους στρατιώτες μας κι εμείς απλά να τους χαϊδεύουμε τα αφτιά, στα πλαίσια μιας δήθεν ελληνοτουρκικής φιλίας και να αφήνουμε τους στρατιωτικούς μας να σαπίζουν στις τουρκικές φυλακές. Δεχόμαστε να οργώνουν το Αιγαίο και να φτάνουν μέχρι την Αθήνα τούρκικα πλοία, να μας εμβολίζουν, να μας σκοτώνουν,  να βγάζουν λόγους ανθελληνικούς στη Θράκη ανθελληνικά στοιχεία τουρκικής προπαγάνδας, να διδάσκονται τα Ελληνόπουλα της Θράκης στην τούρκικη γλώσσα!

Δεχόμαστε τις ανθελληνικές πολιτικές μιας κυβέρνησης που άνοιξε τα σύνορα στους ίδιους βάρβαρους που μας σφάζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια, ώστε να πατήσουν την Ελληνική γη, λες και πάνε περίπατο!

Να καταλαμβάνουν τα Ελληνικά νησιά, λες και έρχονται διακοπές!

Ακόμα και οι τουρίστες, ελέγχονται στα τελωνεία, οι λαθροεισβολείς όμως, όχι μόνο δεν ελέγχονται, αλλά στεγάζονται και δωρεάν!

Δεχόμαστε τις αυτοκτονικές πολιτικές της παροχής επιδομάτων και προνομίων στους αλλοδαπούς δήθεν μετανάστες, εις βάρος των Ελλήνων που αφήνονται στη φτώχια, τη μιζέρια και απαξιώνονται από το ίδιο τους το κράτος!

Δεχόμαστε να μας παίρνουν τα σπίτια μέσω των τοκογλύφων και των «αιμοποτών» τραπεζιτών και να τα δίνουν στους μουσουλμάνους που έρχονται να εξισλαμίσουν την αμαρτωλή γι’ αυτούς Δύση, που δεν πιστεύει στον «ένδοξο» Αλλάχ, στο όνομα του οποίου ποταμοί αίματος Ελλήνων έχουν ποτίσει όλη τη Μεσόγειο κι όχι μόνο τη σημερινή Ελλάδα, τη Μικρά Ασία ή τη Μέση Ανατολή!

Ντροπή σε αυτούς που εκτελούν αυτά τα σχέδια αφανισμού και υποταγής!

Ντροπή σε αυτούς που ξεπουλάνε την ιστορία μας, σε Τούρκους που έρχονται να μας μάθουν αυτοί, την ιστορία της Τροίας, σε Αλβανούς που έρχονται να μας πουλήσουν παραμύθια περί Τσαμουριάς, σε Σκοπιανούς που θέλουν και Μακεδονία του Ίλιντεν!

Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να πουλάνε την ιστορία μας; Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να παραδίδουν τη χώρα μας στους λαθροεισβολείς και τα παδιά μας, που υπηρετούν την πατρίδα μας, στους Τούρκους; Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα, να μην μας αφήνουν να υπερασπιζόμαστε τη γη και τη θάλασσά μας, να τους αφήνουμε να εμβολίζουν τα καράβια μας και να σκοτώνουν τους πιλότους μας ατιμώρητοι, να μας «μαθαίνουν» αυτοί την ιστορία μας έτσι όπως τη θέλουν αυτοί;;;

Ποιός τους αφήνει και τα κάνουν όλα αυτά;

Δυστυχώς, όλοι εμείς, που δεν αντιδρούμε. Ακόμα μεγαλύτερη ντροπή σε μας, τους Έλληνες που ξεχάσαμε κι αφήνουμε και τα παιδιά μας μέσα στην ιστορική αμνησία, που επιτρέπουμε πολύχρωμες παρελάσεις στις ιστορικές μας πόλεις, μια μέρα σαν αυτή! Νροπή σε εμάς που δεν αντιστεκόμαστε στην επανάληψη του ίδιου έργου, στο οποίο είμαστε απλοί θεατές!

Σε όλους εμάς ντροπή, που δεχόμαστε παθητικά την προδιαγεγραμμένη μοίρα μας, τη μοίρα της σφαγής και του αφανισμού. Αυτή τη μαύρη μοίρα, που μας σημαδεύει αιώνες και αιώνες, εμάς τους Έλληνες, επειδή δεν πετάμε στη θάλασσα αυτούς που μας κοροϊδεύουν, επειδή ανεχόμαστε τα ψέματα και την υποκρισία, ακόμα κι όταν είμαστε στο χείλος της καταστροφής, επειδή δεν απαιτούμε από τους ηγέτες μας να δρουν ως Έλληνες και να προασπίζονται τα εθνικά μας συμφέροντα, επειδή δεν απαιτούμε από αυτούς που μας διοικούν να εφαρμόζουν τον δικό μας τρόπο σε όσους μας επιβουλεύονται, τον τρόπο των Ελλήνων: Με δίκαιο και ατσάλι!

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu